Toate magazinele ZARA România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele ZARA din ţară

Magazine ZARA în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Zara este o companie de vanzare cu amanuntul din orasul La Coruna,Spania, care a fost fondata in 1975 de Amancio Ortega si Rosalia Mera. Acest lant de magazine este nava amiral a grupului Inditex, care detine si marcile: Stradivarius si Bershka, Pull and Bear, Uterque,  Massimo Dutti si Oysho. Se pretinde ca Zara are nevoie de doar 2 saptamani, pentru a dezvolta un produs nou si sa il trimita in magazine, astfel Zara lanseaza medie 10.000 de produse in fiecare an. Comnpanie Zara a reusit sa rezista si in tarile de productie mai putin dezvoltate. Poate ca in trategie de success,  cea mai neobisnuit a fost politica de zero publicitate, compania preferand sa investeasca un procent din venituri, in deschiderea de noi magazine in loc.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord