Toate magazinele Yves Rocher România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Yves Rocher din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Magazine Yves Rocher în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Istoria Yves Rocher  a inceput inca din anul 1959, aceasta  a fost  infiintata de catre antreprenorul francez ce-i poarta si astazi numele, Yves Rocher, cu sediul central in orasul La Gacilly , Franta. In domeniul cosmeticii si a parfumerii, Yves Rocher este pe primul loc in Franta si tot odata una dintre cele mai importante marci din lume. Yves Rocher este prezent in peste 88 de tari si are aproximativ 13.500 de angajati si inca cateva sute de mii care lucreaza indirect.  Primul magazin Yves Rocher in Romania a deschis portile in anul 1998.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord