Catalog cu oferte PEPCO Vișeu de Sus

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 263 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Vișeu de Sus informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Viseul de Sus

 

De la aparitia sa in Polonia in 1999 ca parte a holdingului african Pepkor lantul de magazine Pepco s-a dezvoltat extraordinar de mult operand astazi cu aproximativ 3000 de magazine pe trei continente. In prezent in Romania duce o politica de expansiune deschizand noi magazine si in localitatile mai mici dupa ce a deschis magazine in toate orasele importante. Deschiderea magazinului Pepco din Viseul de Sus a fost asteptata de cumparatorii din aceasta localitate care sunt deja in mare parte familiarizati si produsele Pepco din alte localitati. Cei aproximativ 11000 de locuitori se pot bucura acum de accesibilitatea produselor pentru casa si familie in noul magazin. 

Ce produse vinde magazinul Pepco Viseul de Sus?

 

Printre cele mai populare produse tinute la vanzare de Pepco in Viseul de Sus se numara articolele de imbracaminte pentru care retailerul este si lider de piata in prezent. Cumparatorii locali pot sa mai gaseasca o gama larga de produse pentru casa cum ar fi ustensile de bucatarie si vesela, cutii pentru depozitare, obiecte decorative, paturi, cearsafuri, pernute, lumanari parfumate, diverse modele de suporturi si cuiere si alte produse marca proprie. O parte din acestea apar saptamanal in catalogul Pepco ce informeaza clientii de ofertele in curs ruland noi produse de fiecare data. Tot din catalog clientii pot sa se informeze si despre promotiile Pepco. 

Categorii de produse la Pepco Viseul de Sus:

  • Imbracaminte pentru adulti si copii

  • Articole de ingrijire bebelusi

  • Produse pentru casa si gradina

  • Accesorii si ustensile diverse

  • Articole sezoniere

Exista serviciul de livrare Pepco in Viseul de Sus?

 

Pentru cumparaturile facute la magazinul Pepco din Viseul de Sus nu este disponibila optiunea livrarii la domiciliu.

Magazine Pepco in Viseul de Sus

 

PEPCO - Aleea Eroilor 28A

Aleea Eroilor 28A, 435700 Viseu de sus

Program de lucru:

Luni - Sambata: 09:00 - 21:00

Duminica: 09:00 - 18:00

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord