Catalog cu oferte dm Tulcea

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu dm

Rating: 4.1 / de la 77 voturi

Catalog dm până în data de 18.10.2022

32 pagini cu oferte Expiră peste 21 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de dm

dm în Tulcea informaţii

Istoricul magazinului dm in Tulcea

 

Dm drogerie markt este un lant de magazine specializat pe comercializarea de cosmetice, articole de frumusete, produse pentru sanatate sau wellness. A fost fondat in Germania in 1973 devenind pana astazi unul din cei mai cunoscuti retaileri ai momentului in cele 12 tari in care opereaza. Romania numara peste 100 de magazine dm care sunt deschise in principalele orase din tara. Drogheria dm din Tulcea este deschisa in decembrie 2016, moment asteptat de multi cumparatori tulceni care au fost prezenti la eveniment. Acestia s-au putut bucura de promotii dm, cadouri si surprise precum si 10% bon de reducere pentru urmatoarea cumparatura. Reteailerul doreste sa se extinda in tara noastra cautand oportunitati noi in orasele cu pest 50000 de locuitori. Vanzarile dm are au adus in ultimul an un profit net de 6 milioane lei sunt dovada ca protiectul dm este un success in Romania.

Ce produse gasim in unitatea dm din Tulcea?

 

Acest magazin aduce cumparatorilor locali game noi de produse care nu se pot gasi in alte magazine. Aceste sunt in mare parte produsele marcilor propria dm care stau pe rafturi alaturi de articole cosmetice, de frumusete, sanatate apartinand brandurilor nationale si internationale de prestigiu. Organizarea marfurilor in magazinul dm din Tulcea face ca accesul catre produsul dorit sa fie usor, cumparatorii putandu-se orienta intr-o maniera logica si intuitiva in acest spatiu. Catalogul dm intampina inca da la intrare pe cei interesati sa afle informatii despre produsele vedeta ale perioadei.

 

Categorii de produse la dm Tulcea:

  • Produse pentru igiena personala

  • Produse pentru bebelusi

  • Produse de wellness si articole bio

  • Produse cosmetice si frumusete

  • Suplimente 

  • Articole pentru casa

  • Alimente sanatoase

Exista serviciu de livrare dm in Tulcea?

 

Serviciul de livrare la domiciliu nu este disponibil in cazul cumparaturilor in unitatea dm din Tulcea. 

 

Magazine dm in Tulcea

 

Barajului, 820222 Tulcea

Program de lucru:

Luni – Sambata: 09:00 -21:00

Duminica: 09:00 – 19:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord