Catalog cu oferte Altex Timişoara

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Altex

top magazin
Rating: 3.7 / de la 321 voturi

Catalog Altex până în data de 30.11.2022

6 pagini cu oferte Expiră peste 4 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Altex

Altex în Timişoara informaţii

Istoricul magazinelor Altex in Timisoara

 

Specialistii Altex spun despre Timisoara ca este un oras cu cea mai dinamica piata dupa Bucuresti. Astfel grupul a dorit sa investeasca cele in cele mai mari magazine pentru acest oras. In 2015 Altex vine la Timisoara cu un nou magazin de tip green field, de o suprafata de 2400 metri patrati. Magazinul a format 30 de specialisti pentru a veni in sprijinul clientilor sai cu sfaturi.

Altex Timisoara a inregistrat vanzari de peste jumatate de million de euro imediat dupa deschiderea celui mai mare magazin Altex din tara, primul green field din vestul tarii. 60% din vanzari au fost inregistrate chiar de acest magazin. Vânzările au fost completate de rezultatele magazinului ALTEX din centrul comercial Auchan și de cele ale magazinului Media Galaxy din Iulius Mall.

 

Informatii despre produsele Altex Timisoara

 

Produsele preferate de timisoreni la deschirerea ultimului magazin Altex au fost accesoriile de bucătărie, aparatele de aer condiționat, televizoarele, tabletele, urmate de electrocasnice.

Clientii Altex Timisoara se bucura de o experienta de cumparare inedita din moment ce magazinele din acest oras a reprezinta unele din cele mai mari investitii ale grupului. In lista de produse se numara telefoane, televizoare, produse de climatizare, o gama variata de electronice si electrocasnice, gaming si accesorii de ultima generatie intr-o mare varietate de branduri. Timisorenii mai au posibilitatea de a rezerva produsele in magazine prin serviciul de rezervare online pus la dispozitie de Altex.

 

Categorii de produse la Altex Timisoara

  • Produse de telefonie

  • Electrocasnice mari

  • Electrocasnice mici

  • Produse pentru casa si gradina

  • Produse de ingrijire personala

  • Produse copii si bebelusi

  • Sport si voiajCatalogul cu oferte Altex Timisoara

Timisorenii de oriunde pot cu usurinta sa consulte catalogul Altex online care cuprinde cele mai noi oferte si promotii precum si specificatii tehnice despre fiecare produs. Pentru consultarea unei oferte complete si pentru o experienta reala a produselor clientii pot merge direct in magazinele Altex Timisoara unde vor fi intampinati de experti bine pregatiti. Catalogul Altex cuprinde reduceri consistente la produse precum LED TV High Devinition, Aragaze, kit-uri de supraveghere copii, epilatoare, laptopuri sau masini de spalat. Prima pagina a catalogului cuprinde numele campaniei promotionale si listeaza cateva produse vedeta, iar ultima pagina cuprinde informatii despre posibilitatile de creditare instant sau alte servicii puse la dispozitie de Altex clientilor sai.

 

Livrare Altex Timisoara

Serviciul de livrare Altex in Timisoara functioneaza dupa aceleasi principii ale magazinelor Altex in celelalte orase. Livrarea se face in aceeasi zi daca clientul locuieste in municipiu sau in 24 de ore pentru clientii din afara municipiului. Pentru a facilita achiziționarea produselor din ofertă, Altex pune la dispoziție clienților mai multe servicii, precum: rate flexibile fără costuri, posibilitate de verificare gratuita, garanție extinsă, retur în 31 de zile sau chiar asistenta tehnica la instalare unde este cazul.

 

Magazinele Altex in Timisoara

 

Altex Timisoara Auchan

 

Str. Calea Sagului, Nr. 223, Complex Comercial Auchan, Timisoara, Jud. Timis

Numar de telefon: 0256.249.536

Program de lucru

09:00 - 21:00: Luni - Duminică

 

Altex Timisoara Greenfield

 

Calea Aradului, Nr. 58A, Timioara, Jud. Timis

Numar de telefon: 0256.707.145

Program de lucru

09:00 - 21:00: Luni - DuminicăPentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord