Catalog cu oferte PEPCO Târgu Neamț

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 248 voturi

Catalog PEPCO până în data de 19.10.2022

12 pagini cu oferte Expiră peste 13 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Târgu Neamț informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Targu Neamt

 

Retailerul Pepco a fost infiintat in Polonia in 1999 devenind in scurt timp unul din lanturile de discount cele mai importante din regiunea est Europeana. In Romania Pepco a intrat pe piata in 2015 deschizand anual zeci de magazine in diverse locatii. In prezent Pepco isi largeste acoperirea si in orasele mai mici, continuand politica expansionista. Pepco in Targu Neamt a fost inaugurat in 2018 si vine sa ofere cumparatorilor locali acces mult mai usor la produsele deja cunoscute pentru calitatea si preturile mici. Clientii locali se arata foarte multumiti de produsele Pepco ce par se adreseze tuturor buzunarelor si gusturilor. 

Ce produse vinde magazinul Pepco Targu Neamt?

Magazinul Pepco din Targu Neamt este unul in format mare care tine la raft mii de produse pentru casa si familie, produse utile, in designuri moderne la cele mai accesibile preturi. Cumparatorii pot gasi periodic oferte si promotii Pepco pentru produse de ingrijirea copiilor, jucarii, textile pentru casa, ghivece de flori si ustensile de gradina, lenjerie, papetarie si multe altele. Toate ofertele sunt cuprinse in catalogul Pepco ce are aparitie saptamanala si care informeaza clientii de avantajele de de cumparaturi pentru perioada in curs. Cifrele vanzarilor Pepco dovedesc ca retailerul isi cunoaste clientii venind in intampinarea lor cu selectii de produse utile perioadei. 

Categorii de produse la Pepco Targu Neamt:

  • Haine pentru adulti

  • Haine pentru copii 

  • Articole pentru ingrijirea bebelusilor

  • Jucarii si rechizite

  • Produse sezoniere

  • Produse pentru casa si gradina

Exista serviciul de livrare Pepco in Targu Neamt?

 

In prezent serviciul de livrare pentru cumparaturile facute la Pepco in Targu Neamt nu este disponibil.

 

Magazine Pepco in Targu Neamt

 

PEPCO - Str. Cuza Voda nr 3, JudetNeamt

Str. Cuza Voda nr 3, Judetul Neamt, 615200 Targu Neamt

Program de lucru:

Luni - Duminica: 09:00 - 21:00

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord