Catalog cu oferte PEPCO Târgu Frumos

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 248 voturi

Catalog PEPCO până în data de 05.10.2022

12 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 0 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră azi!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Târgu Frumos informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Targu Frumos

 

Retailerul Pepco este parte a holdingului african Pepkor care in prezent detine o retea de magazine de discount ce opereaza in Europa, Africa si Australia. Dupa 4 ani de la deschiderea primului magazin in Romania Pepco are pana in prezent peste 200 de unitati comerciale deschise. Recent Pepco a inceput sa deschida magazine si in orasele mai mici dupa ce a acoperit principalele orase din tara. Astfel, se deschide si Pepco la Targu Frumos in septembrie 2017. Acest magazin nu este parte din nici un centru comercial, are iesire la strada si este un magazin de format mare cu multe produse la raft pentru clientii din oras si din localitatile apropiate.  

 

Ce produse vinde magazinul Pepco Targu Frumos?

 

Magazinul Pepco de la Targu Frumos respecta formatul tuturor magazinelor din retea si isi imparte spatiul de vanzare in zona pentru imbracaminte si zona pentru articole pentru casa, jucarii si accesorii. Cumparatorii din Targu Frumos se pot bucura de preturile mici la imbracaminte casual, pijamale, lenjerie, accesorii, decoratiuni pentru casa, textile diverse, corpuri de iluminat, vesela de bucatarie si ustensile si lista poate continua. Varietatea produselor este surprinsa si in catalogul Pepco ce vine saptamanal cu noi si noi oferte astfel meninand interesul clientilor activ. Printre promotiile Pepco la care clientii raspund bine se numara cele pentru articolele de imbracaminte, Pepco fiind unul dintre putinii retaileri care ofera preturi foarte mici raportate la calitatea buna a produselor. 

 

Categorii de produse la Pepco Targu Frumos:

  • Imbracaminte pentru adulti si copii

  • Produse pentru casa si gradina

  • Jucarii si rechizite

  • Accesorii 

  • Produse sezoniere

 

Exista serviciul de livrare Pepco in Targu Frumos?

 

Pentru moment serviciul de livrare pentru cumparaturile facute la magazinul Pepco din Targu Frumos nu este disponibil. 

Magazine Pepco in Targu Frumos

 

PEPCO - Str. Stefan cel Mare nr 2, JudetIasi

Str. Stefan cel Mare nr 2, Judetul Iasi, 705300 Targu Frumos

Program de lucru: 

Luni - Duminica: 09:00 - 21:00

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord