Catalog cu oferte Lidl Târgoviște

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Lidl

top magazin
Rating: 3.8 / de la 714 voturi

Catalog Lidl până în data de 09.10.2022

44 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 6 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 6 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Lidl

Lidl în Târgoviște informaţii

Istoricul magazinelor Lidl Targoviste

La Targoviste retailerul german a deschis pana in prezent doua magazine Lidl. Cel de-al doilea Lidl Targoviste a fost deschis in 2014 pe 30 octombrie fiind magazinul cu numarul 181 din reteaua Lidl din tara noastra. Lidl I.C Bratianu din Targoviste are o suprafata de 1.200 cu 125 de locuri de parcare.  La deschidere Lidl si-a intampinat clientii cu promotii si actiuni speciale.

Cele mai aglomerate intervale orare de cumparaturi la Lidl Targoviste sunt zilnic intre 17:00 si 19:00. Recenziile targovistenilor in privinta calitatii, diversitatii si preturilor produselor Lidl sunt in mare majoritate pozitive, Lidl fiind un brand deja notoriu pentru cei mai multi dintre ei.

Targovistenii sunt un public foarte receptiv la promotiile de pe piata locala, dovada o fac titlurile de articole in care s-au prezentat in numar mare la oferte Lidl anuntate din timp.

Informatii produse Lidl Targoviste

Din cele spuse chiar de clienti, Lidl Targoviste vine cu o gama de produse la preturi bune, cu diversitate mare a ofertei precum si cu tematici interesante pentru fiecare categorie de cumparator. Saptamanile tematice Lidl sunt un prilej de a spori si mai mult varietatea produselor sale surprinzandu-si clientii. Produsele Lidl Targoviste cuprind in mare parte categoria produselor alimentare in care se include si brutaria proprie a magazinului, produse pentru casa si gradina care isi modifica aparitia in functie de sezon.

La Lidl targovistenii vor gasi mereu imbracaminte pentru adulti si copii sau jucarii si din timp in timp ustensile si scule specifice anumitor activitati. Lidl pune la raft si produse marca proprie atat pentru produsele alimentare cat si pentru cele nealimentare.

Categorii de produse in Lidl Targoviste

  • Produse alimentare

  • Produse de igiena personala si igiena pentru casa

  • Produse specifice de sezon

  • Produse pentru casa si gradina

  • Moda, imbracaminte, incaltaminte

  • Jucarii

  • Instrumente, scule, accesorii

Catalogul cu oferte Lidl Targoviste

Cei care doresc sa consulte catalogul Lidl Targoviste il pot accesa atat online cat si in oricare din magazinele din oras. Catalogul curpinde ofertele principale ale saptamanii la toate categoriile de produse. In catalogul Lidl este foarte clar delimitata tematica saptamanii pentru fiecare categorie, durata promotiei si lista de produse ce pot fi gasite in magazin. Ofertele sunt in limita stocului disponibil. De asemenea catalogul cuprinde si oferte Lidl saptamana viitoare venind cu si mai multa transparenta in atentia clientilor sai. Targovistenii pot sa consulte oferte la produsele alimentare obisnuite precum si sa experimenteze specialitati culinare noi. La produsele non alimentare ofertele sunt diverse adresandu-se atat femeilor cu ustensilele de bucatarie si pentru alte activitati precum si barbatilor care sunt un segment activ cand vine vorba de oferte scule Lidl.

Serviciile Lidl Targoviste

Retailerul Lidl vine in asteptarea clientilor oferind o mai mare flexibilitate la cumparare. Toate casele de marcat Lidl Targoviste accepta carduri contactless, carduri de debit si credit, vouchere Lidl precum si tichete de masa sau carduri tichet. Politica de retur ofera un alt serviciu util targovistenilor, acestia pot returna orice produs care nu este conform standardelor in baza bonului de cumparaturi. Lidl Targoviste dispoune si de o linie telefonica de luni pana vineri pentru intrebari si solutii la diverse probleme. Un alt serviciu util este calculatorul de marimi care poate fi folosit de cei care au nevoie de suport in acest sens.

Magazinele Lidl Targoviste

 

1.Lidl I.C Bratianu, Bulevard, 13E

   Program de lucru: Luni - Sambata: 07:30 - 21:30

                                               Duminica: 08:00 - 20:00

2. Lidl Arh. Pintea Gheorghe, Strada, 5

   Program de lucru: Luni - Sambata: 07:30 - 21:00

                                               Duminica: 08:00 - 20:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord