Catalog cu oferte dm Târgoviște

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu dm

Rating: 4.1 / de la 78 voturi

Catalog dm până în data de 24.01.2023

4 pagini cu oferte Expiră peste 53 zile

Catalog dm până în data de 14.12.2022

24 pagini cu oferte Expiră peste 12 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de dm

dm în Târgoviște informaţii

Istoricul magazinului dm in Targoviste

 

Dm este un lant de magazine german care vinde produse cosmetice, articole de wellness si sanatate, articole pentru casa si mancare sanatoasa. A fost fondat in 1973 de catre antreprenorul Gotz Werner si are sediul in Karlsruhe. Reteaua detine pana in prezent 3350 magazine in 12 tari din Europa. 

Primul magazin in Romania este deschis in 2007, reteaua depasind pana astazi 100 de unitati comerciale. La Targoviste dm detine un magazin care a fost deschis in 2010 si care are spatiul inchiriat intr-un centru comercial de vanzare. Evenimentul de inaugurare a invitat cumparatorii locali, promotiile dm oferind discounturi de 15% precum si produse cadou. Produsele diversificate si organzarea buna a magazinului sunt apreciate de cumparatorii locali in recenziile lor.

 

Ce produse gasim in unitatea dm din Targoviste?

 

Unitatea dm din Targoviste este amplasata pe cateva sute de metri patrati, spatiu in care rafturile de cosmetice pentru fata, pentru  maini, picioare, par sau corp sunt bine delimitate incat sa faciliteze clientului gasirea produselor in larga diversitatea a magazinului. Aici targovistenii mai pot gasi suplimente pentru sanatate, articole bio, hrana sanatoasa precum si produse de curatenie sau diverse articole pentru casa. Catalogul dm apare de doua ori lunar si vine cu oferte adaptate de fiecare data, anticiparea necesitatilor clientilor fiind primordiala in viziunea retailerului. Acest factor alaturi de o selectie variate de articole calitative au contribuit la cresterea vanzarilor dm in tara noastra de la un an la altul.

 

Categorii de produse la dm Targoviste:

  • Alimente sanatoase

  • Cosmetice pentru corp

  • Cosmetice pentru par

  • Cosmetice pentru ten

  • Suplimente pentru sanatate

  • Produse ingrijire bebelusi

  • Produse de ingrijire personala

  • Produse pentru casa

Exista serviciu de livrare dm in Targoviste?

Pana in prezent compania nu dispune de un serviciu de livrare pentru nici una din unitatile cu care opereaza. 

Magazine dm in Targoviste

 

Independenţei 1, Muntenia, 130104 Târgovişte

Program de lucru:

Luni – Sambata: 09:00 -21:00

Duminica: 10:00 -18:00

Tel. +40374772036

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord