Toate magazinele Takko Fashion România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Takko Fashion din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!
i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Takko Fashion este o companie de retail de imbracaminte din Germania. Compania lucreaza in peste 1.200 de magazine in Europa, atat direct, cat si in sistem de francize, si este al doilea mare retailer de pe piata de profil din Germania. . In afara Germaniei, Takko detine 350 magazine in Austria, Olanda, Ungaria, Republica Ceha, Belgia, Elvetia Slovacia, si Romania. De asemenea, brandul este prezent prin magazine in sistem de franciza in Slovenia, Lituania, Letonia, Estonia, și  Portugalia. Compania este prezenta in Romania din anul 2007.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord