Catalog cu oferte Lidl Suceava

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Lidl

top magazin
Rating: 3.8 / de la 714 voturi

Catalog Lidl până în data de 02.10.2022

44 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 5 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 5 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Lidl

Lidl în Suceava informaţii

Istoricul magazinelor Lidl Suceava

Retailerul German deschide primul magazin Lidl Suceava in 2015. Acesta a fost inaugurat in 26 noimbrie si a reprezentat magazinul cu numarul 191 din Romania. Magazinul se afla pe Calea Unirii si are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.200 metri patrati. Pe 21 decembrie 2015 Lidl mai deschide un magazin Lidl in Burdujeni, la mai putin de o luna de la deschiderea ultimului magazin in oras. La acel moment investitiile Lidl reprezentau una din cele mai importante lucrari de urbanism din municipiul resedinta de judet.

Pe 14 decembrie 2017 Lidl deschide un nou magazin in Suceava, pe strada Zamcei, al 216-lea din reteaua nationala.  Acesta esta al patrulea magazin Lidl din municipiu iar retailerul a investit si in refacerea infrastructurii din apropiere pentru a usura calea de acces. Cumparatorii au fost intampinati cu promotii variate la deschidere  Piata Sucevei este una foarte receptiva in ce priveste centrele comerciale, avand pana in prezent cele mai multe centre comerciale pe cap de locuitor din tara.

 

Informatii produse Lidl Suceava

Varietatea produselor gasite la Lidl este ceea ce face acest magazin foarte atractiv pe piata romaneasca, alaturi de preturile accesibile. Lidl Suceava garanteaza prospetime si calitate la cel mai bun pret posibil. De la alimente proaspete până la articole apreciate la nivel internațional și specialități locale și până la articole textile și de uz casnic. Astfel, clienții noștri pot alege între mărci renumite și mărcile proprii Lidl, cu o calitate premiată la nivel internațional. Sortimentul este completat de produse regionale si de sezon. Eforturile Lidl Suceava se concentreaza pe oferirea calitatii produselor prin respectarea normelor si certificatelor chiar mult mai strict decat prevede legea.

Categorii de produse in Lidl Suceava

 

 • Produse alimentare

 • Fructe si legume proaspete

 • Carne si mezeluri

 • Lactate

 • Produse congelate

 • Produse conservate

 • Brutarie si patiserie, panificatie

 • Specialitati culinare

 • Produse de igiena personala si igiena pentru casa

 • Produse specifice de sezon

 • Produse pentru casa si gradina

 • Moda, imbracaminte, incaltaminte

 • Jucarii

 

Catalogul cu oferte Lidl Suceava

Lidl vine cu oferte diverse in cataloagele sale pe care le reinnoieste saptamanal raspunzand specificului sezonier si venind cu tematici interesante. Cumparatorii pot sa consulte un catalog Lidl Suceava direct in magazine sau sa acceseze catalogul Lidl online acolo unde vor gasi oferte actualizate si variate. Catalogul Lidl vine cu oferte la principalele categorii de produse, primele fiind prezentate ofertele la produsele alimentare. Urmeaza ofertele produselor pentru casa si gradina, precum si pentru celelalte categorii de produse in functie de tematica saptamanii. Ofertele Lidl Suceava cuprinde o rotatie variata in special la produsele non alimentare care indeamna cumparatorii sa profite la momentul in care le gasesc in magazine.

Serviciile Lidl Suceava

Magazinele Lidl Suceava se includ politicilor nationale de servicii si vin cu acelasi pachet. Cumparatorii pot sa se bucure de flexibilitate la plata cumparaturilor, ei pot achita cu card de debit, credit, tichete de masa, carduri tichet precum si cu voucherele Lidl. Un alt serviciu pus la dispozitia sucevenilor este si returul produselor. Acesta se poate face in baza bonului de cumparaturi daca clientul nu este multumit de calitatea produslui. Lidl vine si cu o linie telefonica disponibila de Luni pana Sambata pentru a sta la dispozitia clientilor cu informatii si solutii la diverse probleme. Nu in ultimul rand magazinele Lidl ofera si un calculator de marimi pentru a veni in sprijinul clientilor care au nevoie de indrumari in acest sens.

Magazinele Lidl Suceava

 

1.Lidl Calea Unirii, Strada, 24

   Program de lucru: Luni - Sambata: 07:30 - 22:00

                                               Duminica: 08:00 - 21:00

2. Lidl Scheia Humorului, Strada, 1

   Program de lucru: Luni - Sambata: 07:30 - 22:00

                                               Duminica: 08:00 - 21:00

3. Suceava Cuza Voda, Strada, 59

   Program de lucru: Luni - Sambata: 07:30 - 22:00

                                               Duminica: 08:00 - 21:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord