Catalog cu oferte Leroy Merlin Suceava

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Leroy Merlin

Rating: 3.6 / de la 110 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Leroy Merlin

Leroy Merlin în Suceava informaţii

Istoricul magazinului Leroy Merlin

Leroy Merlin și-a început povestea după Primul Război Mondial, atunci când partenerii Adolphe Leroy și Rose Merlin au început să vândă materialele de construcții suplimentare. Cuplul Merlin-Leroy s-a bazat pe o politică a prețurilor accesibile și a produselor de calitate, reflectată întotdeauna în magazin. Bricolaj înseamnă și astăzi pentru compania franceză pasiune, calitate de top și accesibilitate.

 

În 2011, Leroy Merlin România a luat naștere cu primul său punct în capitală, iar în 2016 s-a deschis un nou magazin - Leroy Merlin Suceava. Situat în cartierul Burdujeni, magazinul oferă meseriașilor și începătorilor din zona Sucevei soluții de încredere pentru proiecte rezistente.

 

Ce fel de produse putem găsi în Leroy Merlin

Pe rafturile Leroy Merlin poți găsi materiale de construcții, produse pentru amenajarea și întreținerea grădinii, decorațiuni și nu numai. Fie că ești în căutarea unor finisaje speciale sau îți dorești o nouă trusă de scule, ai nevoie doar de o vizită la Leroy Merlin Suceava. Programul este creat astfel încât magazinul să fie disponibil cât mai mult timp, iar personalul profesionist oferă consiliere de încredere.

 

Categorii de produse Leroy Merlin Suceava

  • Materiale de construcții și feronerie

  • Vopsea, adezivi, finisaje

  • Uși, ferestre, tâmplărie

  • Mobilier bucătărie și baie

  • Instalații electrice, încălzire și AC

  • Decorațiuni

  • Amenajare grădină

  • Curățare profesională și menaj

 

Informații despre catalogul de oferte

Într-un catalog Leroy Merlin Suceava sunt reunite noutățile offline și din magazinul Leroy Merlin online. Noile produse, schimbările de preț, promoțiile și programul Leroy Merlin Suceava sunt informații importante pe care le poți obține consultând catalogul Leroy Merlin periodic.

 

Livrare

În funcție de dimensiunea și greutatea comenzii tale, poți alege serviciul de livrare Leroy Merlin Suceava, program deja foarte popular în rândul clienților. Livrarea expres garantează transportul cumpărăturilor în aceeași zi, livrarea cu macaraua este perfectă pentru produsele voluminoase, iar livrarea programată se pliază exact pe nevoile tale.

 

Magazine și program Leroy Merlin Suceava

Leroy Merlin Suceava

Adresă: Calea Unirii, nr. 27B, Shopping City Suceava

Telefon: 0374411899

Program:

L-S: 07:00 - 21:00

D: 09:00 - 20:00

*În intervalul 7:00-8:00, accesul în întreg magazinul se face prin zona materiale de construcții.

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord