Catalog de Oferte Dedeman Suceava

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Dedeman

top magazin
Rating: 4.2 / de la 284 voturi

Catalog Dedeman până în data de 11.09.2019

Vizualizaţi 20 pagini cu oferte

Această catalog mai este valabilă încă 21 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 21 zile

Cataloagele magazinelor tale preferate

Promoții în alte orașe

Produse Dedeman în

Informaţii legate de Dedeman

Dedeman în Suceava informaţii

Dedeman Suceava

 

Primul magazin Dedeman din Suceava a fost deschis la ieșirea spre Cheia în anul 2003. La 12 ani distanță, compania a decis să-l înlocuiască pe acesta cu un nou magazin, mai mare și mai modern. Astfel, în luna iulie a anului 2015 Dedeman și-a inaugurat magazinul situat pe Calea Unirii. Compania a investit 13 milioane de euro în noul magazin din Suceava, care oferă o suprafață mult mai mare, de peste 13.700 mp. Noul magazin a venit și cu noutăți în ceea ce privește showroom-ul de mobilă, raionul dedicat decorațiunilor, dar și cu o seră în care se regăsesc zeci de specii de plante  și flori, dar și accesorii și mobilă pentru grădină.

 

Catalog Dedeman

 

Dedeman publică oferta actuală și cele mai noi promoții și reduceri într-un catalog lunar.

Tot în acest catalog puteți găsi oferta Dedeman pentru carduri cadou. Astfel, puteți achiziționa carduri, în valoare de diferite sume, pe care le puteți oferi apoi cadou persoanelor dragi. Cardurile cadou au următoarele valori: 100 lei, 300 lei, 500 lei, 1.000 lei, 2.000 lei, 5.000 lei. Totodată, dacă achiziționați un astfel de card veți primi și o felicitare personalizată. Personalul Dedeman vă stă la dispoziție la Biroul de informații pentru detalii suplimentare despre cardurile cadou.

 

Produse Dedeman

 

 • Materiale de construcții

 • Instalații termice, electrice, de canalizare și gaz

 • Materiale pentru lucrări de amenajări interioare

 • Scule și accesorii

 • Unelte și utilaje

 • Echipamente de protecție

 • Articole pentru grădină (flori, plante, accesorii și unelte)

 • Obiecte de mobilier

 • Electronice și electrocasnice

 

Livrare produse Dedeman

 

Pe lângă cumpărăturile clasice din magazin, compania oferă și posibilitatea de a achiziționa produse online de pe site-ul dedeman.ro. Pentru o găsire mai ușoară a produselor, acestea sunt împărțite pe categorii precum: bucătărie, baie, decorațiuni, mobilă, construcții, gresie și faianță etc.

Clienții au posibilitatea de a opta și pentru plata produselor în rate fixe fără dobândă, prin diferite  carduri de credit. Pe lângă aceasta, Dedeman oferă și soluții de finanțare, oferta completă putând fi consultată direct în magazin.  

Cumpărăturile efectuate online beneficiază și de livrare la domiciliul clientului. Astfel, produsele achiziționate vă vor fi transportate la adresa indicată în momentul efectuării comenzii. Pentru distribuție există două modalități, livrarea prin flota Dedeman sau prin curier. Totodată, clienții pot alege să își ridice personal produsele din magazinul Dedeman Suceava.



Program Dedeman Suceava

 

Dedeman Suceava

 • Adresă: Calea Unirii nr. 28, Suceava

 • Telefon: 0234 525 525

 • Orar

Luni-Sâmbătă: 08:00-21:00

Sâmbătă: 08:00-20:00

Duminică: 09:00-19:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord