Catalog cu oferte PEPCO Ștei

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 248 voturi

Catalog PEPCO până în data de 05.10.2022

12 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 0 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră azi!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Ștei informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Stei

 

Lantul de magazine de tip discount Pepco prin holdingul Pepkor din care face parte comercializeaza imbracaminte, jucarii, accesorii si articole pentru casa in 13 tari din Europa, Africa si Australia. Dupa intrarea Pepco in Romania in 2015 reteaua s-a dezvoltat rapid deschizand in 4 ani aproximativ 200 de magazine. Magazinul Pepco din Stei s-a deschis in 2019 fiind unitatea cu numarul 8 din judetul Bihor. Pentru cei aproximativ 6500 de locuitori din Stei retailerul pune la dispozitie produsele din gama proprie la cele mai mici preturi venind mai aproape de clientii sai cu oferte si promotii Pepco periodice. 

 

Ce produse vinde magazinul Pepco Stei?

 

La fel ca si celelalte unitati din retea magazinul Pepco din Stei aduce la raft colectii de imbracaminte pentru toata familia de la vestimentatie de strada pana la pijamale, halate sau accesorii, la acest raion concentrandu-se buna parte din vanzarile Pepco. Calitatea acestor produse raportata la pret este unul din factorii care fac magazinul Pepco atat de popular printre cumparatorii din Stei. Acestia mai pot gasi la Pepco varietati de articole de uz casnic si de decor cum sunt pernutele, suporturile diverse, cutiile de depozitare, veiozele, ramele foto, pahare sau farfurii, usensile sau textile pentru casa. Oricare din aceste articole se pot regasi in lista ofertelor din catalogul Pepco ce apare la fiecare 7 zile si care are rolul de a informa si a mentine interesul cumparatorilor activ. 

Categorii de produse la Pepco Stei:

  • Haine pentru copii

  • Haine pentru adulti

  • Accesorii si ustensile

  • Jucarii si rechizite

  • Produse pentru ingrijirea bebelusilor

  • Articole sezoniere

  • Produse pentru casa si gradina

Exista serviciul de livrare Pepco in Stei?

 

Toate magazinele din retea, inclusive Pepco din Stei nu dispun pana in prezent de serviciul de livrare la adresa cumparatorului.

Magazine Pepco in Stei

 

PEPCO - Str. Andrei Muresanu fn, JudetBihor

Str. Andrei Muresanu fn, Judetul Bihor, 415600 Stei

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 -21:00

Sambata - Duminica: 09:00 - 20:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord