Catalog de Oferte Pepco Sighetu Marmației

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Pepco

Rating: 3.8 / de la 152 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor tale preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Pepco

Pepco în Sighetu Marmației informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Sighetul Marmatiei

 

Lantul de retail Pepco este originar din Polonia si opereaza astazi prin holdingul Pepkor din care face parte pe trei continente detinand in jur de 3000 de unitati comerciale. Pepco este un retailer de produse pentru casa si familie de tip discount ce a deschis primele unitati in Romania in anul 2015. Magazinul Pepco din Sighetul Marmatiei a fost deschis in acelasi an cu o suprafata de 450 de metri patrati. Clientii locali apreciaza produsele Pepco pentru calitatea si preturile mici dar si pentru varietatea si colectiile mereu noi ale magazinului de la un sezon la altul. 

Ce produse vinde magazinul Pepco Sighetul Marmatiei?

 

Produsele cu cele mai mari vanzari Pepco sunt cele din gama articolelor de imbracaminte acolo unde cumparatorii pot gasi cu usurinta varietati de modele pentru toate gusturile. Fiecare colectie vine cu promotii Pepco imbatabile si ofera clientilor oportunitati noi de cumparare pentru produse din toate categoriile. Clientii din Sighetul Marmatiei gasesc la Pepco pe langa imbracaminte pentru mici si mari si articole utile pentru casa, textile, decoratiuni, vesela, cutii pentru depozitare, pernute, paturi, taburete, cuiere sau suporturi in designuri si culori moderne. Unele dintre aceste sunt listate in catalogul Pepco saptamanal care poate fi accesat fie in magazin fie online. 

Categorii de produse la Pepco Sighetul Marmatiei:

  • Articole pentru copii

  • Articole pentru adulti 

  • Produse pentru casa

  • Jucarii si produse educative

  • Produse de sezon

Exista serviciul de livrare Pepco in Sighetul Marmatiei?

 

Cumparaturile la Pepco in Sighetul Marmatiei pot fi facute doar direct din magazin, in consecinta, serviciul de livrare la domiciliu nu este disponibil.

 

Magazine Pepco in Sighetul Marmatiei

 

PEPCO - Str. Bogdan Voda nr 164-170, parter, JudetMaramures

Str. Bogdan Voda nr 164-170, parter, Judetul Maramures, 435500 Sighetu Marmatiei

Program de lucru:

Luni - Duminica: 09:00 - 21:00
Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord