Catalog cu oferte PEPCO Sibiu

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 263 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Sibiu informaţii

Istoricul magazinelor Pepco Sibiu

Retailerul Polonez a ales sa deschida 3 magazine la Sibiu, primul Pepco Sibiu fiind deschis chiar in 2014, anul intrarii Pepco pe piata din tara noastra. Magazinul are o suprafata de 344 mp si pune la dispozitia Sibienilor oferta de produse la preturi reduse, lucru ce a facut Pepco atat de atractiv. Un alt magazin Pepco Sibiu a fost deschis in 2018 fiind amplasat intr-un cunoscut centru comercial al orasului.

 

Informatii produse Pepco Sibiu

Unul din cele mai atractive avantaje Pepco este ca acesta pune la dispozitia consumatorilor o gama de produse la preturi imbatabile. In magazinele Pepco din Sibiu gasim colectii de imbracaminte destinate copiilor, femeilor si barbatilor dar si jucarii sau articole de papetarie educative. Un loc important in spatiul magazinului il ocupe produsele pentru casa ce cuprind articole de uz sau decor pentru bucatarie, dormitor si baie.

 

Categorii de produse in Pepco Sibiu

 • Imbracaminte copii si adulti

 • Jucarii si produse educative

 • Produse specifice de sezon

 • Produse pentru casa

 

Catalogul cu oferte Pepco Sibiu

Pepco vine in sprijinul clientilor sai cu brosuri si cataloage ce includ oferte saptamanale sau de sezon. Astfel catalogul Pepco Sibiu cuprinde oferte la imbracaminte pentru diferite categorii de varsta valabila pentru saptamana in curs. Alaturi de aceasta gasim catalogul pentru casa care prezinta detaliat colectia pentru primavara-vara ce cuprinde colectia naturala, colectia natural, articole pentru sufragerie, baie, organizare pentru casa sau camera copilului. In orice magazin Pepco Sibiu putem gasi oferta completa produselor iar cei care nu dispun de timp suficient pentru asta pot sa acceseze cu usurinta sursa Pepco online acolo unde pot gasi informatiile necesare.

 

Servicii Pepco Sibiu

Pe langa oferta de produse retailerul  dispune si de un numar de servicii menite sa faca experienta cumparatorului mult mai usoara. Sibienii pot sa se bucure astfel de Garantia returului la Pepco, ceea inseamna ca au posibilitatea sa returneze sau sa schimbe produsele nadorite. Pepco Sibiu poate sa emita facturi fiscale la cerere sau pot sa isi incarce telefoanele sub asistenta personalului de la casele de marcat.

 

Magazinele Pepco Sibiu

PEPCO - Sos. Alba Iulia nr 47A, Judet Sibiu

 • Sos. Alba Iulia nr 47A, Judet Sibiu

 • 550018 Sibiu

 • Program de lucru: Luni -Sambata: 09:00-21:00

                                Duminica: 09:00-20:00

 

PEPCO - Aleea Sevis nr 2A, Judet Sibiu

 • Aleea Sevis nr 2A, Judetul Sibiu

 • 550382 Sibiu

 • Program de lucru: Luni -Sambata: 09:00-21:00

                                Duminica: 09:00-20:00

 

PEPCO - Sos. Sibiului nr 5, Judet Sibiu

 • Sos. Sibiului nr 5, Judetul Sibiu

 • 557260 Selimbar

 • Program de lucru: Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord