Catalog cu oferte Leroy Merlin Sibiu

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Leroy Merlin

Rating: 3.6 / de la 112 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Leroy Merlin

Leroy Merlin în Sibiu informaţii

Istoricul magazinului Leroy Merlin

Compania franceză Leroy Merlin a luat naștere de la ideea cuplului Adolphe Leroy și Rose Merlin, care au început în 1923 să vândă produse de construcții și bricolaj rămase în urma războiului. Magazinele Leroy Merlin și-au extins rețeaua mai întâi în nordul Franței, apoi au devenit populare peste tot în Europa și nu numai. Calitatea deosebită a produselor din catalogul Leroy Merlin și prețurile accesibile au făcut din magazinul de bricolaj al partenerilor Merlin-Leroy o companie de încredere pentru profesioniști și pentru artiștii ocazionali.

Povestea Leroy Merlin România a început în 2011, iar magazinul de bricolaj din Sibiu s-a deschis în 2015. De mai bine de trei ani, Leroy Merlin Sibiu le oferă localnicilor soluții accesibile și durabile pentru construcții, finisaje interioare și exterioare, decor și nu numai. Din 2017, clienții și vizitatorii Leroy Merlin au acces la Wi-Fi gratuit și nelimitat în magazine, pentru o experiență plăcută atât offline, cât și pe Leroy Merlin online.

 

Ce fel de produse putem găsi în Leroy Merlin

În magazinul Leroy Merlin Sibiu te așteaptă o gamă largă de materiale de construcții și bricolaj, gândite pentru a oferi calitate la prețuri mici. Indiferent că ai nevoie de mobilă nouă, de lemn pentru construcții sau doar de o trusă nouă de scule, personalul și programul Leroy Merlin sunt administrate astfel încât să găsești exact ceea ce cauți.

 

Categorii de produse Leroy Merlin Sibiu

  • Materiale de construcții

  • Feronerie

  • Instalații electrice, încălzire și AC

  • Vopsea, adezivi și finisaje

  • Mobilier pentru interior și exterior

  • Produse pentru întreținerea grădinii

  • Decorațiuni

  • Uși, ferestre și tâmplărie

  • Unelte și scule

  • Curățare profesională și menaj

 

Informații despre catalogul de oferte

Catalogul Leroy Merlin reunește informații importante despre produse, prețuri, programul Leroy Merlin Sibiu și ofertele speciale. Stocul de produse este actualizat periodic, iar serviciile și costurile sunt îmbunătățite constant, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților. De aceea, urmărirea periodică a catalogului de oferte Leroy Merlin te ajută să rămâi la curent cu noile informații din magazin.

 

Livrare

Leroy Merlin pune la dispoziția clienților sibieni un serviciu de livrare flexibil, adaptat nevoilor și particularităților fiecărei comenzi. Poți opta pentru livrarea expres Leroy Merlin, cu termen în aceeași zi, poți alege livrarea cu macaraua, pentru materialele voluminoase, sau livrarea programată, ca să primești produsele exact atunci când ai nevoie de ele.

 

Magazine și program Leroy Merlin Sibiu

Leroy Merlin Sibiu

Adresă: Shopping City Sibiu, str. Sibiului, nr. 5, Selimbar, jud. Sibiu

Telefon: 0374642255

Program:

L- S: 07:00 - 21:00

D: 09:00 - 20:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord