Catalog de Oferte Carrefour Sibiu

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Carrefour

top magazin
Rating: 3.8 / de la 284 voturi

Catalog Carrefour până în data de 20.01.2021

24 pagini cu oferte Expiră mâine!

Catalog Carrefour până în data de 20.01.2021

4 pagini cu oferte Expiră mâine!

Catalog Carrefour până în data de 27.01.2021

16 pagini cu oferte Expiră peste 8 zile

Catalog Carrefour până în data de 10.02.2021

32 pagini cu oferte Expiră peste 22 zile

Cataloagele magazinelor tale preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Carrefour

Carrefour în Sibiu informaţii

Istoriul magazinelor Carrefour Sibiu

Pe piata din Sibiu Carrefour detine 5 magazine din care 1 hipermarket, 2 Carrefour market si 2 Carrefour Express. Hipermarketul Carrefour Sibiu a fost primul deschis in acest oras in anul 2008. Carrefour a adus cu el cele mai mici preturi, o gama larga de produse, aproximativ 55.000 de articole, un program prelungit pentru a veni in sprijinul consumatorului, tombole si diverse forme de promotii. Doar acest hipermarke a creat 290 de locuri de munca.

In 2015 se deschidea primul magazin Market al Carrefour in Sibiu.

Carrefour isi exprima intentia de a deschide un al doilea hypermarket in Sibiu ca raspuns al unei cereri dinamice si crescande pe aceasta piata.

 

Informatii produse Carrefour Sibiu

 

Varietatea si diversitatea produselor Carrefour alaturi de preturile accesibilie au consacrat Carrefour ca lider pe piata ani la rand. Sibienii pot gasi aici de la produse de larg consum, aparatura electronica si electrocasnica de ultima ora, produse textile si pentru amenajarea casei, pana la produse de brutarie, cofetarie, patiserie si gastronomie. In Carrefour Sibiu putem gasi si produsele marca proprie, produse care au devenit tot mai populare datorita raportului pret calitate. Carrefour detine si produse sub marci consacrate internationale si romanesti, toate acestea se pot gasi la raft “under one roof”.

 

Categorii de produse in Carrefour Sibiu

 

  • Produse alimentare proaspete si ambalate

  • Produse pentru casa si gradina

  • Electrocasnice mari si mici

  • Telefoane, tablete, IT

  • Foto - video - audio

  • Produse papetarie, carti

  • Imbracaminte copii, femei, barbati

  • Accesorii auto motoCatalogul cu oferte Carrefour Sibiu

 

Retailerul s-a remarcat pe piata romaneasca prin preturile accesibile si prin varietatea extraordinara a produselor. Astfel, sibienii care vor sa vada oferte Carrefour Sibiu pot sa acceseze situl magazinului acolo unde vor gasi reduceri de pret pentru fiecare categorie de produse cat si o lista de cataloage specifice. Reducerile in catalogul pentru alimente pot sa varieze de la 5% la 45%, in catalogul pentru tehnologie si inovatie gasim televizoare cu preturi reduse cu peste 1000 lei sau reduceri de 50%, catalogul casa si gradina Carrefour vine cu reduceri si produse de sezon care ofera posibilitatea achizitionarii in 24, 28 sau 60 de rate fara dobanda iar in catalogul pentru moda si imbracaminte varietatea ofertei este mare.

 

Livrare Carrefour Sibiu

 

Si sibienii se pot bucura de acelesi sistem de livrare Carrefour care pune la dispozitia clientului doua optiuni: livrare la adresa sau livrarea prin click & collect o modalitate prin care comanda poate fi ridicata dintr-un hypermarket ales. Carrefour ofera garantie la livrare, posibilitatea de returnare sau schimb al produsului, serviciu gratuit de livrare pentru podusele voluminoase la o distanta de pana la 30 km, sau pentru produsele cu valoare mai mare de 150 de ron. Plata se poate face ramburs, online sau prin rate card de credit sau prin ordin de plata.

 

Magazinele Carrefour Sibiu

 

Carrefour Sibiu

Soseaua Sibiului, Nr.5, DN1, Km 306, Comuna Selimbar, Jud. Sibiu

Luni - Duminica: 07:30-23:00

 

Market Sibiu Rahova

Strada Rahovei, Nr. 45, Sibiu, Jud. Sibiu

Luni - Sambata: 08:00 - 22:00

Duminica: 08:00 - 21:00

 

Market Sibiu Victoriei

B-dul Victoriei nr 42, Sibiu

Luni - Sambata: 07:00 - 22:30

Duminica: 07:30 - 22:00

 

Express Sibiu Avram Iancu

Str. Avram Iancu nr 1-3, Sibiu

Luni - Sambata: 07:00 - 23:00

Duminica: 07:00 - 22:00

 

Express Sibiu Papiu Ilarian

Str Alexandru Papiu-Ilarian nr 2, Sibiu

Luni - Duminica: 07:00 - 23:00Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord