Catalog cu oferte Altex Sibiu

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Altex

top magazin
Rating: 3.7 / de la 322 voturi

Catalog Altex până în data de 07.12.2022

6 pagini cu oferte Expiră peste 2 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Altex

Altex în Sibiu informaţii

Istoricul magazinelor Altex in Sibiu

 

Primul magazin Altex din Sibiu a fost deschis inca din 2004 intr-un spatiu localizat langa Turnul Sfatului. In present Altex detine un nou magazin si anume Altex Sibiu Shopping City Mall care a fost deschis in 2011. Peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicaţii şi multimedia au fost expuse la deschidere. Spatiul comercial este de aproximativ 2000 metri patrati si a fost amenajat după un concept modern, cu soluţii de informare şi testare a produselor. Noua locatie asigura clientilor accesibilitate, calitate, diversitate si atitudine proactiva personalului.

 

Informatii produse Altex Sibiu

 

Locuitorii Sibiului pot gasi in magazinul Altex peste 100 de modele de televizoare televizoare LCD, plasmă sau LED de generaţie HD, Full HD şi tehnologia 3D , zeci de marci ale producatorilor internationali si autohtoni. De asemenea putem gasi peste 30 de modele de laptop-uri, tablete iPAD 2, noutăţi din domeniul impri¬mantelor şi perifericelor IT, peste 50 modele de frigidere, inclusiv side-by-side, 60 de tipuri de maşini de spălat şi 40 de tipuri de aragazuri, aparţinând celor mai cunoscuţi producători din domeniu. Magazinul Altex din Sibiu respecta linia diversitatii si varietatii promovata de Grup la nivel national.

 

Categorii de produse in Altex Sibiu

 

  • Electronice si electrocasnice

  • Laptop - Desktop - IT

  • Foto - Video - Audio

  • Telefoane

  • Produse pentru casa si gradina

  • Produse pentru copii si bebeblusi

  • Produse pentru frumusete

  • Accesorii si consumabile autoCatalogul cu oferte Altex Sibiu

 

Brandul Altex este consacrat prin multitudinea de oferte pe care le pune la dispozitia clientilor, catalogul Altex vine cu mesajul “Cel mai mic pret din Romania”. Produsele listate in catalog fac subiectul diferitor forme de reduceri, reduceri procentuale, taieri de pret, sau rate fara dobanda. Consumatorii care doresc televizoare, laptopuri sau telefoane de la Altex le pot gasi la oferta alaturi de masini de spalat, aragaze, combine frigorifice. Reducerile variaza de la 5% la peste 50% iar posibilitatile de achizitionare sunt multiple si detaliate in catalogul Altex in Sibiu si in intreaga tara.

 

Livrare Altex Sibiu

 

In ce priveste serviciul de livrare Altex colaboreaza cu agenti de curierat pentru a asigura livrarea produselor in cel mai scurt timp. Altex Sibiu livreaza produsele in 24 de la plasarea comenzii, produsele sunt aduse pana la usa iar consumatorul are posibilitatea sa verifice gratuit calitatea produsului. Costul livrarii este diferit in functie de factori ca valoarea produsului, greutatea lui sau daca produsul este subiectul unei promotii sau nu. Plata se poate face ramburs, prin card de debit sau credit sau prin virement bancar. Altex ofera Sibienilor si servicii de asistenta sau posibilitatea de rambursare a produsului in terment de 31 de la cumparare.

 

Magazinele Altex in Sibiu

 

Altex Sibiu Shopping City Mall

DN1, Km. 306, Selimbar, Shopping City Mall, Sibiu, Jud. Sibiu

Numar de telefon: 0269.248.801

Program de lucru

10:00 - 22:00: Luni - DuminicăPentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord