Catalog cu oferte eMAG

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu eMAG

Rating: 4.1 / de la 212 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Informaţii legate de eMAG

 

Istoricul companiei Emag

 

 

Compania Emag este o platforma de vanzari online care a luat nastere in 2001 si care comercializeaza clientilor din toata tara produse din toate categoriile facilitand accesul dintre clienti si furnizori.

Compania a avut o evolutie spectaculoasa, conform revistelor de capital cand in unele trimestre vanzarile Emag au crescut chiar si cu 80% propulsand-o pe primul loc in optiunile romanilor care prefera cumparaturile online. Recodrul de vanzari il detin perioadele promotionale de Black Friday la Emag, moment mult asteptat de clientii care pot obtine produse cu reduceri substantiale. Revista Emag anunta aceste promotii si informeaza clientii de avantajele de care se pot bucura comparand de pe aceasta platforma. Clientii companiei sunt atrasi si de varietatea impresionanta de produse, usurinta accesarii si increderea ca produsele vor fi livrate conform conditiilor.

 

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord