Catalog cu oferte alleop

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu alleop

Rating: 3.4 / de la 5 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Informaţii legate de alleop

"Sapir Bulgaria Ltd." este o companie lider în comerțul de aparate electrocasnice și vase de bucătărie.
Fondată în 1990, compania are birouri în Polonia și China. Cu o gamă largă de produse diverse, compania a construit cunoștințe, capabilități și contacte de afaceri care ne ajută să primim și să executăm comenzi speciale.Ne străduim să folosim capabilitățile și cunoștințele de producție de calitate pentru a oferi consumatorului produse mai bune la prețuri competitive.

Vânzările sunt efectuate de mai multe companii europene, precum și de parteneri de afaceri în țările: Ungaria, Macedonia, România, Serbia, Polonia, Germania, Danemarca, Israel, Georgia, Grecia și Armenia.

Compania are liniа de produse speciale cu mărcile comerciale SAPIR ™ și ZEPHYR ™. Produsele cu aceste mărci sunt bine cunoscute în Europa și sunt vândute de lanțuri mari și magazine internaționale de comerț internațional. Produsele noastre principale sunt aparatele electrice de uz casnic, cum ar fi aspiratoare, mixere, fier de călcat, esspresoare, aparate de cafea, ceainice electrice etc., precum și orice fel de vase de bucătărie, seturi, tacâmuri și multe alte.Compania oferă o varietate de peste 1500 de articole diferite.

"Sapir Bulgaria Ltd." controlează toate livrările, conducere tehnice și ingineri. Firma tine pe control al calitatii,pentru a satisface cerințele ridicate ale standardelor europene de calitate, precum și pentru a reduce costurile de producție.

Distribuitorii folosesc mai multe canale diferite pentru vanzarea produsele:

lanțuri de comerț internațional, precum și rețele de comerț local în fiecare țară.  (Produsele sunt vândute sub marca companiei și pe eticheta lanțului de distribuție.)   
Magazine în diferite orașe din fiecare țară.
Site-uri web în fiecare țară.
Magazinele care au cumpărat produsele pentru a le vinde utilizatorului final.
Târguri comerciale.
Magazin online https://alleop.ro

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord