Toate magazinele Selgros România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Selgros din ţară

Magazine Selgros în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Selgros este unul dintre cele mai mari companii de tip Cash & Carry din toata Europa. Cu o istorie ce avea sa inceapa inca din anul 1959 Selgros este prezenta la aceasta ora in Germania, Romania, Polonia si Rusia. In Germania mai exact la Neu Isenburg avem sa gasim sediul principal al acestei companii. Primul magazin Selgros din Romania trebuia sa-si deschida portile in anul 2001 in Brasov. Apoi avea sa-si deschida portile ( 2002 ) si in Bucuresti in Pantelimon si in Baneasa. A urmat deschiderea unui nou magazin in Targu Mures In anul 2003 Selgros mai deschide un hipermarket in Berceni. Anul 2004 se mai deschid 2 hipermarketuri in Constanta respectiv Timisoara. In 2005 aduce cea mai mare extindere, aceasta reusind sa deschida hipermarketuri  Selgros  in Oradea si Arad, Craiova si Cluj. In 2006 va fi prezenta in Ploiesti si Bacau, anul 2007 in Iasi, Galati si Suceava, anul 2008 la Braila, anul 2009 pe Drumul Taberei cea mai nou inaugurare Selgros avea sa se desfasoare in Constanta Nord in 2011.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord