Catalog cu oferte Lidl Satu Mare

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Lidl

top magazin
Rating: 3.8 / de la 708 voturi

Catalog Lidl până în data de 17.07.2022

60 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 10 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 10 zile

Catalog Lidl până în data de 10.07.2022

58 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 3 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 3 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Lidl

Lidl în Satu Mare informaţii

 

Lidl Satu Mare

 

Orașul Satu Mare găzduiește două supermarketuri Lidl. Primul Lidl a fost construit în Satu-Mare pe strada Rodnei nr. 54-56. Locația celui de-al doilea magazin Lidl a fost foarte controversată,  până să ajungă la construcția acestuia germanii de la Lidl & Schwarz au întâmpinat mai multe piedici. Deoarece este amplasat în imediata vecinătate a Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, pentru a se construi supermarketul Lidl de pe Bulevardul Lalelei au fost necesare mai multe negocieri între reprezentanții bicericii, Lidl și ai Primăriei Satu Mare. În cele din urmă, al doilea supermarket Lidl din Satu-Mare a fost inaugurat în luna noiembrie a anului 2017.

 

Catalog Lidl

 

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și campanii organizate de retailerul german, consultați revista Lidl. În fiecare săptămână Lidl lansează un catalog în care sunt prezentate cele mai noi oferte și promoții. Tot aici veți găsi informații despre săptămânile tematice Lidl, dar și despre produsele tradiționale din cadrul acestora.

Revista Lidl este distribuită gratuit în căsuțele poștale rezidențiale și în cadrul magazinelor. Totodată, pe Ofertolino.ro puteți consulta online cel mai nou catalog Lidl, în timp ce pe lidl.ro vă puteți abona la newsletter pentru a primi pe mail ultimele noutăți și promoții.

 

Oferta Lidl

 

Oferta săptămânală de la Lidl se desfășoară în trei pași. În fiecare zi de luni în magazinele Lidl se regăsesc produsele din cea mai nouă ofertă. Joia marchează cel de-al doilea val de produse din oferta săptămânală Lidl, atunci fiind lansate și reduceri în cadrul campaniei „EXTRA Oferte de Joi”. Ultimul pas este în prima zi din weekend, atunci când este demarată campania de reduceri promoționale „Super Sâmbăta Lidl”.

 

Program Lidl Satu Mare

 

Lidl Satu Mare Rodnei

 

  • Adresă: strada Rodnei nr. 54-56, 440083, Satu Mare

  • Telefon: 0800 896 622

  • Orar

Luni-Sâmbătă: 07:30-21:00

Duminică: 08:00-20:00

 

Lidl Satu Mare Lalelei

 

  • Adresă: Bulevardul Lalelei nr. 2, 440157, Satu Mare

  • Telefon: 0800 896 622

  • Orar

Luni-Sâmbătă: 07:30-21:00

Duminică: 08:00-20:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord