Catalog cu oferte PEPCO Sântana

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 237 voturi

Catalog PEPCO până în data de 20.07.2022

8 pagini cu oferte Expiră peste 13 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Sântana informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Santana

 

Pepco este un mare retailer de discount ce produse si comercializeaza imbracaminte, jucarii, articole pentru casa detinand magazine in Europa Centrala si de Est dar si pe alte continente prin intermediul companiei fondatoare Pepkor. In 2018,  la trei ani de la intrarea pe piata din Romania se deschide magazinul Pepco din Santana, acesta fiind magazinul cu numarul 203 din reteaua nationala si al cincilea din judetul Arad. Cei aproximativ 13000 de locuitori din Santana au acum mai aproape de ei produse ieftine si de calitate buna din marca proprie Pepco. Cei mai multi cumparatori locali sunt multumiti de preturile si varietatea produselor, de promotiile Pepco si de disponibilitatea articolelor din magazin conform recenziilor. 

Ce produse vinde magazinul Pepco Santana?

 

Categoria de produse care inregistreaza o buna parte din vanzarile Pepco este cea a articolelor vestimentare, de altfel, Pepco este in prezent lider de piata pe acest segment. Cumparatorii de la Pepco din Santana pot gasi la raft o varietate larga de produse de uz zilnic pentru casa dar si articole decorative pentru amenajarea locuintei potrivite pentru toate gusturile si buzunarele. Produsele magazinului se innoiesc mereu cu fiecare colectie si sunt prezentate alternativ in catalogul Pepco saptamanal sau in cel sezonier acolo unde clientii pot sa afle mai multe detalii despre ofertele in curs.

Categorii de produse la Pepco Santana:

  • Articole de imbracaminte si accesorii copii

  • Imbracaminte si incaltaminte pentru adulti

  • Produse pentru ingrijirea nou nascutilor

  • Jucarii si jocuri educative, rechizite

  • Produse de uz casnic

  • Produse de gradinarit

  • Produse sezoniere

Exista serviciul de livrare Pepco in Santana?

 

Magazinul Pepco din Santana nu dispune de optiunea livrarii la domiciliu a cumparaturilor.

Magazine Pepco in Santana

 

PEPCO - Str. Muncii nr 87, JudetArad

Str. Muncii nr 87, Judetul Arad, 317280 Santana

Program de lucru:

Luni - Sambata: 09:00 - 21:00

Duminica: 09:00 -20:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord