Toate magazinele Romstal România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Romstal din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!
i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Romstal si-a inceput activitatea in Bucuresti in anul 1994, avand sediul si showroom in incinta magazinului Unirea. Primele produse comercializate au fost  centrale termice, radiatoare, pompe de circulatie,tubulatura din polipropilena si vase de expansiune. Compania Romstal este firma romaneasca si lidera pe piata din Sud-Est-ul Europei. Romstal are peste 100 de reprezetante si peste 30 de filiale in Romania, Ucraina, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Rusia si Italia.Companie sa dezvoltat brusc in ultimile 20 de ani de activitate si a dvenit un lider pe piata de profil din Sud-Est-ul Europei. In present compania opereaza cu peste 550 de furnizori. In tara numarul de client este la peste 7500.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord