Catalog cu oferte PENNY Roman

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PENNY

Rating: 3.8 / de la 522 voturi

Catalog PENNY până în data de 04.10.2022

20 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 4 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 4 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PENNY

PENNY în Roman informaţii

Istoricul magazinelor Penny Market Roman

Retailerul German deschide un Penny Market la Roman in 2009, al 68-lea al retelei din Romania. Magazinul cuprinde 750 metri patrati si aproximativ 1.400 de produse la raft. Unitatea Penny Market Roman este una standard, este amenajata in stilul Penny Ambiente iar investitia pentru constructia sa a fost de aproximativ 750 000 de euro.

Aici locuitorii din Roman pot sa se bucure de varietatea de produse, de selectia de sortimente si specialitati precum si de preturile atractive practicate de Penny la nivel national. Politica de expansiune a Penny Market cuprinde deschiderea de 20-25 magazine noi anual in Romania astfel incat tot mai multi romani sa poata accessa produsele Penny cu mai multa usurinta.

Informatii produse Penny Roman

In magazinul Penny Market Roman clientii pot sa se bucure de o varietate mare de produse alimentare incepand de la produse traditionale romanesti si specialitati gastronomice internationale pana la produse “ready to eat” special concepute pentru clientii ocupati. Alaturi de acestea Penny aduce la raft si produse de imediata utilitate cum ar fi produse de igiena sau sezonier produse specifice non alimentare. La Penny Roman gasim aproximativ 60% produse “de Romania” precum si produse ale marcilor proprii Penny. Clientii pot sa gaseasca si produse proaspete de vitrina precum si produse din brutaria proprie direct in magazin.

Categorii de produse in Penny Market Roman

  • Produse alimentare de baza

  • Carne proaspata si preparate din carne

  • Legume si fructe

  • Selectie de branzeturi si lactate

  • Specialitati traditionale si international

  • Produse de panificatie, patiserie si dulciuri

  • Bauturi racoritoare si alcoolice

  • Produse de igiena pentru casa si igiena personala

  • Produse nealimentare sezoniere

Catalogul cu oferte Penny Roman

In catalogul Penny Market Roman gasim 24 de pagini in care sunt listate produse la reduceri de pret pe categorii. Produsele alimentare proaspete, mezeluri si carne, branzeturi si lactate cuprind cea mai mare pondere a reprezentarii in catalog, Penny Market fiind pana la urma un supermarket specializat pe o selectie variata de alimente. Cei care doresc sa obtina un catalog Penny Roman pot sa il acceseze online sau pot sa il gaseasca disponibil in magazinul Penny din oras. Valabilitatea ofertelor catalogului este de aproximativ o saptamana. O parte din produsele din catalogul sunt reduse la pret, altele sunt obiectul acumularii punctelor de fidelitate la cumparare iar altele vin cu eticheta “stoc limitat”. In catalog clientii mai sunt informati si de promotiile in curs precum si de posibilitatea obtinerii unui card Penny care aduce cu sine multiple avantaje la cumparare.

Servicii Penny Market Roman

Magazinul Penny Market din Roman este unul de tip standard si in consecinta vine cu o lista de servicii standard. Penny Bacau pune la dispozitie cardul Penny Market care poate fi obtinut pe loc dupa completarea unui formular si care cuprinde avantaje de reduceri de pret saptamanale sau reduceri la cumparaturile de ziua de nastere, bani inapoi pentru cumparaturi sau posibilitatea participarii la concursuri cu premii. Un alt serviciu este linia telefonica gratuita Telverde care sta la dispozitia clientilor de luni pana sambata. De asemenea romascanii pot sa achite cumparaturile cu cardul de debit sau credit si cu tichete de masa de diverse tipuri.

Magazinele Penny Market Roman

 

1. B-dul Republicii, 123-125

Roman B-dul Republicii, 123-125, 611151

Program de lucru: Luni-Sambata: 07:30 - 21:00

                                        Duminica: 08:00 - 19:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord