Catalog cu oferte Lidl Roman

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Lidl

top magazin
Rating: 3.8 / de la 716 voturi

Catalog Lidl până în data de 04.12.2022

46 pagini cu oferte Expiră peste 6 zile

Catalog Lidl până în data de 01.01.2023

52 pagini cu oferte Expiră peste 34 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Lidl

Lidl în Roman informaţii

Istoricul magazinelor Lidl Roman

Retailerul german este prezent in Roman cu doua supermarketuri Lidl. Cel mai important lucru de stiut despre Lidl Roman este faptul ca recent in 2019 s-a deschis cel de-al cincilea centru logistic din tara menit sa faciliteze distriutia si aprovizionarea pe toata zona de est a tarii pentru aproximativ 50 de magazine. Depozitul are o suprafață construită totală de 44.960 de metri pătrați, pe o suprafață a terenului de 132.000 de metri pătrați.

La deschidere, centrul logisic Lidl a creat 200 de locuri de munca iar acest eveniment a venit ca un pas firesc, datorita ritmului crescut de dezvoltare a retelei de magazine. In orasul Roman cele doua supermarketuri se afla pe strada Sucedava si respectiv strada Mihai Viteazul.  

Informatii produse Lidl Roman

Romascanii se pot bucura de o vasta varietate a produselor si ofertelor Lidl. Din supermarketurile Lidl Roman nu lipsesc produsele proaspete din categoria fructelor si legumelor, carnea proaspata, lacatatele sau specialitatile culinare. O sectiune speciala este brutaria Lidl care pune pe rafturi pentru romascani paine si produse de patiserie. Zona produselor non alimentare este la fel de generoasa oferind clientilor articole moderne de moda de sezon, seturi de scule si instrumente, articole pentru casa si gradina precum si jucarii pentru copii si bebelusi.

O buna parte din produsele Lidl sunt produse marca proprie. Magazinele Lidl Roman respecta standardul si tiparul celor din tara, si vin cu aproximativ 1.300 de produse la raft pentru clientii lor, din acestea doua treimi sunt produse de provenienta romaneasca.

Categorii de produse in Lidl Roman

Produsele alimentare:

 • Fructe si legume

 • Carne si mezeluri

 • Lactate si branzeturi

 • Produse congelate

 • Panificatie si patiserie

 • Dulciuri

Produsele Nealimantare:

 • Produse pentru casa si gradina

 • Articole moda  femei, barbati, copii

 • Articole pentru bebelusi

 • Jucarii

 • Seturi de scule si instrumente

 • Produse specifice de sezon

 

Catalogul cu oferte Lidl Roman

Catalogul Lidl vine cu oferte specifice care se reinnoiesc in fiecare zi de joi a saptamanii. Romascanii stiu deja ca pot sa gaseasca oferte Lidl sub diverse forme in cadrul saptamanilor tematice. Toate detaliile ofertelor sunt foarte clar delimitate si specificate in catalog si sunt prezentate pe categorii de produse. Catalogul Lidl cuprinde detalii despre ofertele saptamanii curente cat si ofertele saptamanii care urmeaza. Pe langa produsele obisnuite catalogul Lidl Roman cuprinde si oferte in forma pachetelor turistice. Saptamanile tematice isi incep ofertele la categoria alimentelor, apoi cea a produselor casa si gradina urmate apoi de articolele pentru moda si jucarii.

Serviciile Lidl Roman

Scopul serviciilor oferite de supermarketurile Lidl Roman este acela de a face experienta cumparaturilor cat mai usoara si placuta pentru clientii sai. Printre aceste se numara flexibilitate la plata cumparaturilor, calculatorul de marimi, asigurarea returului produselor in baza bonului de cumparaturi sau punerea la dispozitia clientilor unei linii telefonice pentru suport si informatii.

Magazinele Lidl Roman

1. Lidl Sucedava, Strada, 31

   Program de lucru: Luni - Sambata: 07:30 - 21:00

                                               Duminica: 08:00 - 19:00

2. Lidl Mihai Viteazu, Strada, 11

   Program de lucru: Luni - Sambata: 07:30 - 21:00

                                               Duminica: 08:00 - 19:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord