Toate magazinele Real România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Real din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Magazine Real în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Real este un lant de hipermarketuri, parte a companiei Metro. In anul 2006, compania Metro, a cumparat cele 85 de magazine Wal-Mart din Germania si le-a redenumit Real, la fel ca cele 550 supermarketuri si hipermarketuri Real pe care le detinea deja. Tot in 2006, Metro a cumparat si lantul de magazine Geant din Polonia, detinut de retailerul francez Groupe Casino, pentru suma de 225 milioane Euro. Un proiect ambitios de expansiune la nivel International, care a vazut intr-un timp foarte scurt succesul atat in Germania, Polonia, Rusia, Ucrainacat si in Turcia. In anul 2013 Grupul Auchan a cumparat 20 hipermarketuri Real  in Romania atunci cand a cumparat si majoritate magazinelor din Estul Europei. Cele patru magazine real,- care nu fac parte din tranzacția cu Groupe Auchan rămân în continuare parte a METRO GROUP. Magazinele real,-  Constanta Nord, Arad, Oradea Episcopia si Suceava continua sa opereze sub brandul Real.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord