Catalog cu oferte Pepco Râmnicu Sărat

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Pepco

Rating: 3.8 / de la 178 voturi

Catalog Pepco până în data de 21.04.2021

12 pagini cu oferte Expiră peste 10 zile

Cataloagele magazinelor tale preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Pepco

Pepco în Râmnicu Sărat informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Ramnicu Sarat

 

Pepco este un lant de magazine de origine poloneza care opereaza prin consortiul Pekor pe trei continente cu 3000 de magazine de tip discount ce comercializeaza produse pentru casa si familie. In 2015 Pepco deschide in Romania mai multe magazine venind cu o politica de expansiune rapida. Pepco la Ramnicu Sarat deschide primul magazin in februarie 2018, magazinul este unul stradal de dimensiuni mari cu stocuri si varietati mari de produse. Cumparatorii locali se arata incantanti de preturile, calitatea si varietatea produselor, produsele Pepco indeplinind criterii importante in decizia lor de cumparare. Acest principiu de baza alaturi de o extindere rapida au crescut vanzarile Pepco incat retailerul acum este lider de piata in ce priveste articolele de imbracaminte. 

Ce produse vinde magazinul Pepco Ramnicu Sarat?

 

Gama produselor Pepco este formata din produse de marca proprie care se innoiesc cu fiecare sezon prin colectii unice de fiecare data. Multi clienti Pepco din Ramnicu Sarat se arata multumiti de calitatea articolelorde imbracaminte sau de designul si estitica produselor pentru casa sau gradina. Nota  moderna a produselor magazinului atrage cumparatori din toate mediile. Promotiile Pepco apar in fiecare sezon si aduc discounturi considerabile ce sunt anuntate atat in magazin cat si in catalog. Se pune accent pe prezentarea articolelor de moda in catalogul Pepco urmate de articolele sezoniere sau decoratiunile pentru casa. 

Categorii de produse la Pepco Ramnicu Sarat:

  • Haine pentru copii

  • Haine si accesorii pentru adulti

  • Articole pentru casa

  • Articole pentru gradina

  • Jucarii si rechizite

  • Produse pentru ingrijirea bebelusilor

  • Accesorii

  • Articole sezoniere

Exista serviciul de livrare Pepco in Ramnicu Sarat?

 

Pepco la Ramnicu Sarat ca si in restul tarii nu pune la dispozitie serviciul de livrare. 

Magazine Pepco in Ramnicu Sarat

 

PEPCO - Str. Constantin Brancoveanu nr 46A, JudetBuzau

Str. Constantin Brancoveanu nr 46A, Judetul Buzau, 125300 Ramnicu Sarat

Program de lucru: 

Luni - Sambata: 09:00 -21:00

Duminica: 09:00 - 20:00

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord