Toate magazinele Proges România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Proges din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Magazine Proges în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Proges se afla intr-o piata in permanenta schimbare, Proges si-a propus sa ofere clientilor solutii cat mai diverse in ceea ce priveste amenajarile interioare la cea mai inalta calitate si cu un pret cat mai avantajos. Ca si companie, Proges isi propune sa inteleaga cat mai bine nevoia clientului ca sa poate el  sa se simte cat mai confortabil la el acasa, oferind constant sfaturi profesioniste si o gama cat mai larga de produse. Pentru a oferi mai multa flexibilitate felului in care clientul poate achizitiona produsele Proges, incepand cu iulie 2011, acesta a evoluat si este printre putinele magazine care ofera cumparatorului sfaturi de amenajari si posibilitatea sa-si efectueze cumparaturile online.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord