Toate magazinele Profi România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Profi din ţară
i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Profi este o retea de magazine de proximitate, detinut de Polish Enterprise Fund 6, fondul polonez de private equity administrat de Enterprise Investors . Reteaua de magazine de discount si de cartier Profi a fost fondata in 1979 in Belgia, si prin 2006 numara 146 de unitati in Belgia, Romania si Ungaria. Profi este un lant de magazine de discount, fondat in Belgia in anul 1979. Incepand cu data de 14 februarie anului 2012, toate magazinele Profi au fost transformate in magazine de proximitate, renuntand la politica de magazine de discount. In data de 22 februarie 2012, Profi a preluat toate magazinele lantului Al Comsib.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord