Catalog cu oferte PEPCO Ploieşti

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 245 voturi

Catalog PEPCO până în data de 05.10.2022

12 pagini cu oferte

Acest catalog mai este valabil încă 9 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 9 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Ploieşti informaţii

Istoricul magazinelor Pepco Ploiesti

Pepco este un brand polonez de magazine de tip discount care a intrat pe piata din Romania in 2015. Primul magazin Pepco Ploiesti se deschidea tot in 2015 iar pana in prezent ploiestenii se pot bucura deja de patru magazine in orasul lor, trei din ele fiind amplasate in centrele comerciale locale.

Retailerul polonez doreste deschiderea unui nou magazin Pepco in Ploiesti in martie 2019, magazinul are o suprafata de 543 mp si face parte din cel mai nou parc de retail al orasului. Astfel Ploiestiul nu lipseste din planurile de expansiune rapida a retailerului.

 

Informatii produse Pepco Ploiesti

Produsele pe care le putem gasi in Pepco Ploiesti fac parte dintr-o reteaua proprie a retailerului polonez, toate poarta marca Pepco si sunt comercializate la preturi foarte mici. Pepco Ploiesti respecta politica generala a brandului de a rula cat mai multe modele la raft in perioade relativ scurte. Astfel, spre exemplu,  daca saptamana asta gasim un model de rama foto Pepco, dupa epuizarea stocului vom gasi noi modele diferite. Astfel Pepco reuseste sa ofere o varietate mare in cadrul acelorasi game de produse. Calitatea produselor Pepco este una relativ buna in baza recenziilor oferite de clienti pana in prezent.

 

Categorii de produse in Pepco Ploiesti

 • Haine pentru copii si adulti

 • Articole de papetarie si jucarii

 • Produse speciale de sezon

 • Articole pentru casa

 

Catalogul cu oferte Pepco Ploiesti

Conceperea promotiilor si ofertelor Pepco este diferita pentru diferite categorii de produse. Astfel, gasim in magazinele Pepco Ploiesti ofertele saptamanale la haine si articole de moda listate in brosura Pepco pe care o putem accesa si online. In ce priveste articolele pentru casa, oferta Pepco aduce colectiile sezoniere care sunt listate intr-un alt catalog in care sunt prezentate sugestii de decor, elemente de inspiratie produsele fiind grupate pe categorii astfel: produse pentru sufragerie, pentru bucatarie si spatiul de luat masa, pentru dormitor, camera copilului si terasa sau balcon.  

 

Servicii Pepco Ploiesti

In lista de servicii pe care le putem gasi in Pepco Ploiesti se numara garantia returului ce presupune ca orice comparator poate sa schimbe sau sa returneze produsul in termen de 30 in baza bonului de cumparaturi. Important de stiut este ca produsul poate fi returnat doar la unitatea de unde a fost comparat. Ploiestenii mai pot sa isi reincarce cartelele telefonice in magazinele Pepco, sa returneze bateriile uzate sau sa obtina factura fiscala pentru cumparaturile facute in baza unei cereri.

 

Magazinele Pepco Ploiesti

 

PEPCO - B-dRepublicii Winmarkt Grand Center

 • B-dul Republicii nr 17-25, Judet Prahova, Winmarkt Grand Center

 • 100009 Ploiesti

 • Program de lucru: Luni - Duminica 09:00 - 21:30

 

PEPCO - Piata 1 Decembrie Winmarkt Big

 • Piata 1 Decembrie 1918 nr. 3-7, Judetul Prahova, Winmarkt Big

 • 100335 Ploiesti

 • Program de lucru: Luni - Sambata 08:00 - 20:00

                                                  Duminica 08:00 - 18:00

 

PEPCO - B-dRepublicii nr 138, Judet Prahova

 • B-dul Republicii nr 138, Judet Prahova

 • 100072 Ploiesti

 • Program de lucru: Luni - Sambata 09:00 - 21:00

                                           Duminica 09:00 - 20:00

 

PEPCO - Str. DN 1B Ploiești Shoopping City

 • Str. DN 1B, KM 6, nr. 915 A, Judet Prahova, Ploiești Shoopping City

 • 107070 Blejoi

 • Program de lucru: Luni - Duminica 09:00 - 22:00

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord