Catalog cu oferte Leroy Merlin Ploieşti

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Leroy Merlin

Rating: 3.6 / de la 110 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Leroy Merlin

Leroy Merlin în Ploieşti informaţii

Istoricul magazinului Leroy Merlin

Filosofia Leroy Merlin pornește de la dorința cuplului Adolphe Leroy și Rose Merlin de a oferi clienților produse de calitate pentru construcții și decor, la prețuri accesibile. Călătoria asociaților Merlin-Leroy a început încă din 1923, iar oferta primului lor depozit deschis în Franța era formată din materiale suplimentare rămase în urma Primului Război Mondial. Politica magazinului de bricolaj s-a concentrat încă de la început pe monitorizarea prețurilor Leroy Merlin, astfel încât materialele pentru casă și grădină să devină accesibile tuturor.

Leroy Merlin România și-a deschis porțile în 2011, iar din 2015 lanțul de magazine de specialitate este prezent și în Ploiești. Situat în comuna Blejoi, în apropierea Shopping City, Leroy Merlin Ploiești aduce calitatea și prețurile mici mai aproape de meseriașii de aici, fiind un partener de încredere pentru proiecte durabile.

 

Ce fel de produse putem găsi în Leroy Merlin

Într-un catalog Leroy Merlin se regăsesc produse de bricolaj potrivite pentru proiectele tale de interior sau exterior. Garanția calității este asigurată atât în magazine, cât și atunci când accesezi oferta Leroy Merlin online. În Leroy Merlin Ploiești poți găsi mobilier, materiale pentru finisaje interioare și exterioare, unelte, accesorii pentru instalații, accesorii și materiale pentru întreținerea grădinii și nu numai.

 

Categorii de produse Leroy Merlin

  • Amenajări interioare și exterioare

  • Scule și unelte

  • Uși, ferestre și tâmplărie

  • Parchet, gresie, faianță

  • Accesorii instalații electrice, încălzire și AC

  • Decorațiuni interior și exterior

  • Vopsea și adezivi

  • Materiale de construcții

  • Mobilier

  • Curățare și menaj

 

Informații despre catalogul de oferte

Catalogul Leroy Merlin include ofertele și promoțiile din magazine și de pe site. În funcție de particularitățile fiecărei oferte, aceasta poate fi disponibilă doar în magazin sau doar online. Ca să rămâi informat despre cele mai noi produse Leroy Merlin, despre prețuri și despre ofertele speciale, este important să consulți cataloagele periodice.

 

Livrare

Leroy Merlin susține profesioniștii în bricolaj și cu serviciul de livrare. În funcție de cum arată coșul tău de cumpărături sau comanda Leroy Merlin, poți opta pentru livrare expres, în aceeași zi, livrare cu macaraua sau livrare programată și te bucuri de produse exact atunci când ai nevoie. Serviciul de livrare Leroy Merlin este oferit pentru un cost suplimentar accesibil, adaptat dimensiunilor și greutății comenzii.

 

Magazine și program Leroy Merlin în Ploiești

Leroy Merlin Ploiești

Adresă: DN1, km. 6, comuna Blejoi

Telefon: 0374427500

Program: L-S: 07:00 - 21:00

D: 09:00 - 20:00

*Între 7:00 și 8:00, intrarea se face prin zona drive și oferă acces în tot magazinul

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord