Catalog cu oferte JYSK Ploieşti

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu JYSK

top magazin
Rating: 3.7 / de la 220 voturi

Catalog JYSK până în data de 23.12.2022

24 pagini cu oferte Expiră peste 21 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de JYSK

JYSK în Ploieşti informaţii

Istoricul magazinului Jysk Ploiesti

 

Lantul de magazine Jysk a luat nastere in Danemarca in 1979 fondat de catre antreprenorul de succes Lars Larsen. Acum Jysk este un retailer international de articole pentru casa cu aproximativ 2800 de magazine in 52 de tari. La 10 ani de la intrarea pe piata din tara noastra se deschide magazinul Jysk din Ploiesti in 2017. Acesta este situat in zona centrala a orasului si vine cu oferte bogate la oate gamele de produse. Brandul ofera produse de calitate foarte buna la preturi mici fiind foarte apreciat de romani. Prin actiunile sale de marire a retelei de magazine vanzarile Jysk au inregistrat cifre impresionante in ultimul an. 

 

Ce produse vinde magazinul Jysk din Ploiesti?

 

Retailerul si-a castigat notorietatea internationala vanzand produse pentru casa in design modern apreciate in special de catre tineri. Gasim la Jysk in Ploiesti mobila pentru bucatarie si sufragerie, comode, dulapuri, scaune in diverse stiluri, lenjerii de pat, cuverturi si pilote, draperii, oglinizi, decoratiuni, articole de depozitare, seturi de mobilier toate in culorile specifice neture specifice brandului. Ploiestenii au acum optiuni variate sa isi decoreze spatiile in designuri luminoase si relaxante. Perioadele de promotii Jysk vin cu reduceri semnificative la toate categoriile de produse iar in catalog ofertele se reinnoiesc saptamanal. 

 

Categorii de produse la Jysk Ploiesti:

 

  • Mobilier pentru toata casa

  • Decoratiuni

  • Saltele

  • Lenjerii, pilote, perne, cuverturi

  • Covoare

  • Draperii

  • Accesorii

  • Articole de depozitare

  • Articole de gradina

 

Exista servicii de livrare Jysk in Ploiesti

 

In cadrul magazinului Jysk din Ploiesti clientii pot sa opteze pentru serviciul de livrare contra cost la orice adresa. 

 

Magazine Jysk Ploiesti

 

Adresa: Nordului Road 10, 100078 Ploiesti

Program de lucru: 

Luni – Vineri: 09:00 - 19:30

Sâmbătă - Duminică: 09.00 -17.30

Telefon: 0723 115 975

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord