Catalog cu oferte Infinity Ploieşti

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Infinity

Rating: 3.9 / de la 13 voturi

Catalog Infinity până în data de 28.02.2022

99 pagini cu oferte Expiră peste 40 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Infinity

Infinity în Ploieşti informaţii

Istoricul Infinity Ploiesti

 

Companiile de vanzari directe au aparut de decenii in Romania familiarizand clientii autohtoni cu aceste metode relativ noi de achizitionare a produselor. Infinity opereaza la noi in tara din 2005 si este o companie care vinde produse practice si uzuale pentru casa si familie dar si o gama larga de articole de moda. Reprezentantii Infinity Ploiesti deservesc clientii din zona Ploiesti si din imprejurimi venind cu oferte tentante in fiecare luna. Brandul Infinity nu vinde doar produse ploiestenilor dar si oportunitati de afaceri reprezentantilor sai cu atentie sporita spre nevoile specifice a fiecaruia dintre ei.

Ce produse vinde Infinity Ploiesti?

 

Vanzarile Infinity se concentreaza pe oferirea de produse la preturi accesibile ploiestenilor care doresc sa incerce produse noi de calitate garantata. Compania Infinity si-a crescut in timp portofoliul de produse ajungand in prezend la 5000. Gasim astfel  Infinity Ploiesti alimente ambalate, tacamuri si accesorii de bucatarie, dispositive electronice, aerosoli, cantare, cosmetice, haine pentru toata familia, cearsafuri si covorase, jucarii si carti si multe altele. Compania pune la dispozitia clientilor un catalog Infinity lunar in care sunt listate produsele si informatii despre acestea precum si reducerile de pret aferente. Lista de promotii Infinity se reinnoieste ruland alte si alte produse in functie de sezon si sarbatori importante din cursul anului.

Categorii de produse la Infinity Ploiesti:

  • Articole pentru casa

  • Produse de igiena

  • Alimente si suplimente alimentare

  • Dispositive medicale

  • Articole de moda si imbracaminte

  • Electrocasnice

  • Produse pentru ingrijirea masinii

  • Articole mama si copilul

  • Carti, rechizite, jucarii

  • Cosmetice si ingrijire personala

Sunt disponibile servicii de livrare Infinity Ploiesti?

 

Pentru orice comanda Infinity serviciul de livrare este disponibil fie pana la domiciliul clientului fie catre reprezentant. 

Reprezentant Infinity Ploiesti:

Adresa: Str. Targovistei nr. 11, et. 2

Email: office@infinity-trade.ro
Telefon: 0244.582.882; 0244.582.810
Fax: 0344.801.143

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord