Catalog cu oferte Altex Ploieşti

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Altex

top magazin
Rating: 3.7 / de la 322 voturi

Catalog Altex până în data de 07.12.2022

6 pagini cu oferte Expiră peste 2 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Altex

Altex în Ploieşti informaţii

Istoricul magazinelor Altex in Ploiesti

 

Grupul Altex detine in Ploiesti doua magazine, unul este Altex Ploiesti Shopping City Mall iar celalalt este Altex Ploiesti Billa care a fost inaugurat in 2007 si a fost in acelasi timp primul magazin de tip greenfield din Ploiesti si al doilea din tara. Prin aceasta actiune Altex isi propunea sa se dezvolte in toate orasele cu peste 70 000 de locuitori. Noul magazin Megastore din Ploiesti are o suprafata construita de aproximativ 2.400 metri patrati, din care suprafata comerciala este de 1.200 metri patrati. Magazinul va comercializa peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice si IT&C si are peste 40 de angajati.     

Piata de consum de electronice si electrocasnice de aici s-a dovedit a fi foarte reactiva la ofertele din magazinele Altex Ploiesti. Astfel au devenit notorii oferte Altex de Black Friday in care magazinele Altex au fost luate cu asalt de catre clientii dornici sa isi cumpere produsele ofertate. Printre cele mai bune reduceri oferite de magazine in preajma acestor evenimente se numara ofertele la televizoare, electrocasnice mici, sisteme PC, dar si aparate foto, tablete si telefoane.

 

Informatii produse Altex Ploiesti

 

Pe piata autohtona Grupul Altex este deja un nume consacrat find cel mai mare retailer de electronice, electrocasnice, produse IT si telefonie din Romania. In Ploiesti Altex pune la dispozitia clientilor o gama larga de produse ce cuprind solutii tehnice pentru familie, casa si masina. Gasim la Altex Ploiesti masini de spalat, frigidere, televizoare de ultima generatie precum si sisteme audio, tablete si telefoane cu branduri de renume din intreaga lume. Preocuparea magazinelor Altex pentru inovatie si diversitate precum si oferirea de solutii optime in materie de pret au ajutat brandul sa se consolideze pe piata.

 

Categorii de produse in Altex Ploiesti

 

  • Electrocasnice

  • Electronice

  • Foto-Video-Audio

  • Laptopuri-PC-Tablete

  • Gaming, hardware si software

  • Aparatura pentru Gradinarit

  • Produse de Iluminat

  • Frumusete si ingrijire personala

 

Catalogul cu oferte Altex Ploiesti

 

Produsele care fac subiectul promotiilor in momentul de fata pot fi gasite in catalogul Altex online. De altfel, o gama completa a ofertei poate fi consultata direct in magazinele Altex Ploiesti, acolo unde consultatii magazinului pot sa conceapa solutiile cele mai potrivite pentru fiecare client. In catalogul Altex Ploiesti principalele promotii fac referire la telefoane Altex, tablete si televizoare LED TV curbat precum si combine frigorifice, frigidere, aspiratoare sau aparate de aer conditionat. Miile de produse din magazinele Altex Ploiesti sunt produse de cea mai noua generatie. Catalogul Altex cuprinde si informatii despre posibilitatea cumpararii prin rate fara dobanda, creditare instant sau despre serviciile de asistenta pe care Altex le pune la dispozitia clientilor sai.

 

Livrare Altex Ploiesti

 

Termenii de livrare Altex Ploiesti difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. La livrare se accepta ca modalitati de plata, plata prin card de credit sau debit, plant prin virement bancar sau plata in numerar. Nu fac obiectul taxelor de transport electrocasnicele mari cu o valoare de cumparare mai mare de 200 de lei.  

 

Magazinele Altex Ploiesti

 

Altex Ploiesti Shopping City Mall

 

Numar de telefon: 0244.435.473

Program de lucru

10:00 - 22:00: Luni - Duminică

 

Altex Ploiesti Billa

 

Str. Libertatii, Nr. 4, Complex Comercial Billa, Ploiesti, Jud. Prahova

Numar de telefon: 0244.553.083

Program de lucru

09:00 - 21:00: Luni - Sâmbătă

09:00 - 20:00: Duminică



Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord