Catalog de Oferte Brico Depot Pitești

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Brico Depot

top magazin
Rating: 4 / de la 100 voturi

Catalog Brico Depot până în data de 16.05.2019

Valabilitate: de la 20.04.2019 până la 16.05.2019 Expiră peste 25 zile Publicat în data de: 19.04.2019

Vizualizaţi 16 pagini cu oferte

Această catalog mai este valabilă încă 25 zile, am găsit oferte la următoarele produse: Gresie , Brad , Gips , Masă , Acumulator , Baterie , Cutie , Foarfeci , Mixer , Broască , Cheie , Scară , Vopsea , Vată , Beton , Plăci , Tencuială , CD , Palan , Betonieră şi altele.
Vezi mai multAscunde
Vizualizaţi catalog

Catalog Brico Depot până în data de 30.06.2019

Valabilitate: de la 15.03.2019 până la 30.06.2019 Expiră peste 70 zile Publicat în data de: 19.03.2019

Vizualizaţi 118 pagini cu oferte

Această catalog mai este valabilă încă 70 zile, am găsit oferte la următoarele produse: Masă , Flori , Calendare , Acumulator , Detergent , Cutie , Felinar , Ladă , Tramplină , Leagăn , Piscine , Pămănt pentru flori , Ghiveci , Cheie , Vopsea , Beton , Lac , Palan , Comod , Fotoliu şi altele.
Vezi mai multAscunde
Vizualizaţi catalog

Cataloage similare

Casă şi grădină

Produse la preţ promoţional la Brico Depot

Brico Depot în alte oraşe

Brico Depot catalog informaţii

Brico Depot în Pitești informaţii

Brico Depot Pitești

După ce compania Kingfisher a achiziționat lanțul de magazine Bricostore din România, unitatea din Pitești a intrat într-un proces de rebranding. Magazinul Brico Depot din Pitești, deschis în locul fostului Bricostore, a fost inaugurat în luna octombrie a anului 2014.

Compania britanică a făcut o nouă achiziție majoră în piața de bricolaj în anul 2017, atunci când a achiziționat rețeaua de magazine Praktiker România. Reprezentanții companiei au decis însă ca magazinul Praktiker din Pitești să nu fie redeschis sub brandul Brico Depot, astfel că acesta a fost închis definitiv.

 

Catalog Brico Depot

Cele mai noi oferte și promoții sunt prezentate în cadrul unui catalog Brico Depot. Acesta poate fi găsit în magazin, online pe Ofertolino.ro și pe site-ul bricodepot.ro, dar și în cadrul aplicațiilor mobile Brico Depot, disponibile gratuit pe sistemele de operare Android și IOS.  

 

Personalul calificat de la Brico Depot oferă și diverse servicii specializate precum mixare vopsele și tencuieli, confecționare chei, debitare lemn, dar și posibilitatea de a achiziționa produse cu măsura variabilă.

În cazul în care anumite produse nu se regăsesc în stocul retailerului, clienții pot apela la o „Comandă specială”. Prin intermediul acesteia magazinul va fi aprovizionat cu produsele cerute în termen de 7 zile. Pentru detalii despre acest serviciu clienții pot apela la biroul de informații din magazinele Brico Depot.

 

Produse Brico Depot

 

 • Materiale de construcții

 • Baie și bucătărie

 • Depozitare

 • Electrice și iluminat

 • Feronerie

 • Produse pentru grădină

 • Încălzire/răcire și instalații

 • Lemn și tâmplărie

 • Parchet

 • Gresie, faianță

 • Unelte și scule

 

Brico Depot se concentrează pe oferirea de prețuri cât mai mici, astfel că pun la dispoziția clienților și un servciu de rambursare. Prin oferta „Rambursare 2x”, clienții pot primi ramburs de două ori diferența de preț a unui produs găsit în alt magazin la un preț mai mic.

 

Program Brico Depot Pitești

Brico Depot Pitești

 • Adresă: DN 65 B, 117141, comuna Bradu, Pitești

 • Telefon: 0374 240 800

 • Orar

Luni-Sâmbătă: 08:00-21:00

Duminică: 08:00-20:00

 

notification circle blue
Hey! Abia am publicat noul catalog (brandName). Vizualizaţi catalogul AICI şi economisiţi bani!