i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Istorie

Retailerul de tip discount Pepco este parte a holding-ului african Pepkor care are o reţea de peste 3000 de magazine în 13 state din Europa, Africa, Australia.

Infiintat in 1999 Pepco este asta cel mai mare lant de retail de tip discount din Polonia comercializand imbracaminte, accesorii, jucarii si obiecte pentru casa.

In 2013 Pepco deschide primele magazine din afara Ploniei, si anume in Cehia si Slovacia numarand in prezent 28 de magazine in Slovacia si 17 in Cehia iar in 2014 Pepco celebreaza deschiderea magazinului cu numarul 500.

In 2015 se deschide primul magazin Pepco Romania unde lantul de retail a castigat popularitate intr-un timp relativ scurt.  Astfel ca in mai putin de doi ani Pepco reuseste sa deschida si magazinul cu numarul 1000 in 2016.

In prezent biroul central Pepco si afla la Poznań, cu 450 de angajați, iar la nivel European are 11.000 de angajati in 1200 de magazine.

 

 

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord