Toate magazinele PEPCO România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele PEPCO din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!
i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


PEPCO este un retail discounter cu o rețea de magazine la nivel european și oferă articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie dar și produse pentru casă.

Dezvoltarea dinamică a companiei continuă din anul 1999. Primele magazine PEPCO au apărut în Polonia în anul 2004. Astăzi în Europa deține peste 2000 de magazine.
Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord