Toate magazinele Penny România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Penny din ţară
i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Istorie

Penny este un lant de supermarketuri de tip discount cu sediul in Germania, care opereaza 3 550 de magazine. Acesta a fost fondat de James D Penny in Marea Britanie in 1973 ca parte a Leibbrand Gruppe  iar din 1989 este detinut in intregime de REWE Group. In 2013 a fost pe primul loc in preferintele germanilor la categoria supermarketurilor de discount.

In Romania REWE Group este prezent prin lantul de magazine Penny Market fiind unul din cei mai activi retaileri ai pietei. Primul magazin a fost deschis in 2005 iar in septembrie 2018 in Romania existau deja 226 de magazine cu aproximativ 4300 de angajati.

Unul din marile avantaje Penny pe piata locala este ca detine trei centre logistice importante la Stefanestii de Jos, Bacau si Turda care faciliteaza fluxul de marfa si confera flexibilitate lantului in materie de prospetime a produselor si preturi.

Compania doreste sa isi extinda planurile de expansiune in Romania, numai in decembrie 2018 retailerul a deschis 8 magazine. Acesta doreste ca pana in 2025 sa detina 400 de magazine pe piata nationala.

 

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord