Catalog cu oferte Pepco Pecica

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Pepco

Rating: 3.8 / de la 178 voturi

Catalog Pepco până în data de 21.04.2021

12 pagini cu oferte Expiră peste 11 zile

Cataloagele magazinelor tale preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Pepco

Pepco în Pecica informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Pecica

 

Lantul de retail Pepco este unul de tip discount ce comercializeaza articole vestimentare, accesorii, produse de uz casnic sau jucarii. Pepco este prezent in 13 tari de pe 3 continente iar in Romania a deschis prima serie de magazine in 2015. In prezent retailerul duce o ampla politica de expansiune deschizand noi magazine si in localitatile mai mici din tara. Magazinul Pepco de la Pecica a fost deschis in decembrie 2017, este un magazin spatios de tip stradal, pozitionat in centrul localitatii care numara aproximativ 13000 de locuitori. Prin deschiderea magazinului Pepco in Pecica retailerul vine mai aproape de clientii sai oferind o proximitate mult mai buna celor dornici sa profite de ofertele magazinului. Politica de proximitate este unul din factorii care au influientat cresterea vanzarilor Pepco la fiecare trimestru.

Ce produse vinde magazinul Pepco Pecica?

 

Retailerul aduce periodic colectii noi de produse din toate gamele. Designurile moderne ale produselor nu se repeta de la un sezon la celalalt. La magazinul Pepco din Pecica clientii pot sa gaseasca game intregi de imbracaminte pentru toata familia alaturi de jucarii pentru fetite si baietei sau articole de uz casnic, obiecte decorative, piese mici de mobilier, lumanari parfumate si alte articole necesare amenajarii unei locuinte. Toate ofertele magazinului sunt cuprinse in catalogul Pepco acolo unde clientii pot sa se informeze de toate serviciile si avantajele de cumparaturi ale perioadei. Fiecare sezon aduce si promotii Pepco sub forma reducerilor de pret la toate tipurile de produse. 

Categorii de produse la Pepco Pecica:

  • Imbracaminte pentru copii si adulti

  • Incaltaminte si accesorii copii si adulti

  • Produse pentru ingrijirea bebelusilor

  • Produse pentru casa

  • Produse pentru gradina

  • Jucarii, rechizite si papetarie

  • Articole sezoniere

Exista serviciul de livrare Pepco in Pecica?

 

Magazinul Pepco din Pecica nu pune la dispozitia clientilor serviciul de livrare al cumparturilor.

Magazine Pepco in Pecica

 

PEPCO - Str. 1 nr 134 A, JudetArad

Str. 1 nr 134 A, Judetul Arad, 317235 Pecica

Program de lucru: 

Luni - Duminica: 09:00 - 21:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord