Catalog cu oferte PEPCO Pașcani

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 248 voturi

Catalog PEPCO până în data de 19.10.2022

12 pagini cu oferte Expiră peste 13 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Pașcani informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Pascani

 

Pepco este un retailer de tip discount de origine poloneza ce a fost creat in 1999 si care vine produse pentru casa si familie. In Romania Pepco a deschis primele magazine in 2015 ajungand printr-o politica expansionista rapida sa detina astazi peste 200 de unitati comerciale in toata tara. La Pascani Pepco a ajuns in anul 2017 cand s-a deschis primul magazin in zona Pascani Vale. Momentul a asteptat de cumparatorii locali care au dorit sa profite de reducerile initiale la deschiderea magazinului. Dupa o luna al doilea magazin se deschidea in zona Pascani Deal. Prezenta Pepco in Pascani a sporit nivelul local de concurenta. 

Ce produse vinde magazinul Pepco Pascani?

 

Produsele Pepco fac parte din colectiile proprii ale lantului de magazine, colectii si game ce se schimba de la un sezon la altul innoind mereu rafturile magazinelor cu articole unice, practice si utie cu aspect modern. Cele mai mari vanzari Pepco la Pascani sunt generate de articolele de imbracaminte urmate de produsele pentru casa acolo unde putem gasi textile diverse, decoratiuni, ustensile, pernute, ceasuri de perete, lampi, lumanari parfumate si multe altele. In catalogul Pepco gasim listate articole de imbracaminte alaturi de decoratiuni, rechizite, jucarii multe altele. Multe dintre acestea sunt cuprinse si in lista de promotii Pepco ce sunt mult asteptate in fiecare sezon. 

Categorii de produse la Pepco Pascani:

  • Hainute si incaltaminte pentru copii si bebelusi

  • Haine, incaltaminte si accesorii pentru adulti

  • Articole pentru casa

  • Articole pentru gradina

  • Jucarii, rechizite si papetarie

  • Produse sezoniere

Exista serviciul de livrare Pepco in Pascani?

 

Magazinele Pepco din Pascani vand produsele direct din unitatile comerciale, in consecinta, nu dispun de serviciul de livrare la domiciliu. 

Magazine Pepco in Pascani

 

PEPCO - Str. Fundac Fantanele nr 12, JudetIasi

Str. Fundac Fantanele nr 12, Judetul Iasi, 705200 Pascani

Program de lucru:

Luni - Sambata: 08:00 - 20:00

Duminica: 08:00 - 18:00

 

PEPCO - Str. Moldovei nr 98, JudetIasi

Str. Moldovei nr 98, Judetul Iasi, 705200 Pascani

Program de lucru: 

Luni - Sambata: 09:00 - 21:00

Duminica: 09:00 - 19:00


Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord