Catalog de Oferte Leroy Merlin Oradea

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Leroy Merlin

Rating: 3.7 / de la 43 voturi

Catalog Leroy Merlin până în data de 30.06.2019

Vizualizaţi 8 pagini cu oferte

Această catalog mai este valabilă încă 6 zile, am găsit oferte la următoarele produse:

Expiră peste 6 zile

Cataloagele magazinelor tale preferate

Promoții în alte orașe

Produse Leroy Merlin în

Informaţii legate de Leroy Merlin

Leroy Merlin în Oradea informaţii

Istoricul magazinului Leroy Merlin

Magazinul de bricolaj Leroy Merlin a luat naștere în 1923, atunci când cuplul Adolphe Leroy și Rose Merlin au început să vândă local materialele rămase în urma războiului. Filosofia parteneriatului Merlin-Leroy a fost întotdeauna aceea a prețurilor accesibile și a calității înalte. Astfel, prin produsele prezente în stocul și în catalogul Leroy Merlin, compania a câștigat rapid încrederea clienților și s-a extins atât în Europa, cât și peste ocean.

Leroy Merlin România s-a deschis în 2011, iar rețeaua națională s-a extins în 2017 cu un nou magazin Leroy Merlin în Oradea. Aici, clienții se pot bucura de asistența personalului profesionist, de Wi-Fi gratuit și nelimitat, de o gama generoasă de produse și de accesul facil la aceasta, dată de program. Leroy Merlin Oradea este al 16-lea magazin din țara noastră, iar lanțul urmează să se extindă și în viitor.

 

Ce fel de produse putem găsi în Leroy Merlin

Catalogul Leroy Merlin include produse specializate pentru bricolaj, materiale de construcții de înaltă calitate, piese de mobilier și decorațiuni. De la profesioniști în construcții până la artiști ocazionali, cu toții găsesc în magazinul francez exact ceea ce caută pentru acoperișuri, izolații, finisaje și decorațiuni.

 

Categorii de produse Leroy Merlin Oradea

  • Amenajare grădină

  • Materiale de construcții și feronerie

  • Vopsea și adezivi

  • Parchet, gresie, faianță

  • Uși, ferestre și tâmplărie

  • Scule și unelte

  • Mobilier și decorațiuni

  • Instalații electrice, încălzire și AC

  • Curățare profesională și menaj

 

Informații despre catalogul de oferte

Într-un catalog Leroy Merlin sunt reunite ofertele și noutățile din magazinele fizice și din magazinul Leroy Merlin online. Pentru a afla actualizările de stoc, de prețuri, promoțiile în desfășurare și pentru a rămâne la curent cu noile tendințe în amenajări și construcții, este important să consulți catalogul de oferte Leroy Merlin periodic.

 

Livrare

Leroy Merlin Oradea pune la dispoziția clienților săi servicii diferențiate de livrare, în funcție de nevoile acestora, pentru un cost adițional accesibil. Livrarea expres îți aduce produsele acasă în aceeași zi, livrarea cu macaraua transportă materialele voluminoase, iar livrarea programată îți oferă materialele exact atunci când ai nevoie de ele.

 

Magazine și program Leroy Merlin Oradea

Leroy Merlin Oradea

Adresă: Strada Ogorului, nr. 272

Telefon: 0374133062

Program:

L-S: 07:00 - 21:00

D: 09:00 - 20:00

 

notification circle blue
Hey! Abia am publicat noul catalog (brandName). Vizualizaţi catalogul AICI şi economisiţi bani!