Catalog cu oferte Leroy Merlin Oradea

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Leroy Merlin

Rating: 3.6 / de la 112 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Leroy Merlin

Leroy Merlin în Oradea informaţii

 

Istoricul magazinului Leroy Merlin Oradea

Povestea Leroy Merlin a inceput inca din 1923 cand doi asociati deschid primul magazin in Franta. Cu timpul compania a crescut la peste 370 magazine la nivel international iar in 2011 se deschide primul magazin Leroy Merlin din Romania. In Oradea Leroy Merlin deschide un magazin 2016 pe fondul ritmului accelerat de dezvoltare al orasului si al cererii pentru acest tip de produse. Magazinul are o suprafata de 14 000 metri patrati si cuprinde si un spatiu de drive-in in care clientii pot sa isi incarce produsele direct in masina facand experienta cumparaturilor mult mai rapida, practica si confortabila. Prin deschiderea acestui nou magazin in zona vanzarile Leroy Merlin sunt asteptate sa creasca acesta fiind al doilea din regiunea de nord-vest a tarii.

Ce produse vinde magazinul Leroy Merlin din Oradea?

Reteaua de magazine Leroy Merlin comercializeaza produse de bricolaje, materiale de constructii si amenanjari de spatii intr-o varietate larga de produse si preturi. Ofertele Leroy Merlin la Oradea cuprind piese de mobilier, decoratiuni, vopsele, instalatii, parchet si placi ceramince, obiecte sanitare printre multe altele. Lista de promotii Leroy Merlin se gaseste in catalogul care descrie modele si preturi pentru produse din toate categoriile. Produsele Leroy Merlin sunt grupate formand o gama adaptata pentru toti cei care doresc sa gaseasca solutii pentru spatiile si locuintele lor.

 

Categorii de produse la Leroy Merlin Oradea:

Materiale de constructii

Mobilier interior si exterior

Decoratiuni si iluminat

Instalatii, incalzire si AC

Placi ceramice si parchet

Tamplarie

Scule si unelte

Articole de curatenie

Feronerie

 

 

Exista servicii de livrare Leroy Merlin in Oradea?

In zona orasului Oradea Leroy Merlin livreaza la orice adresa iar costul livrarii este calculat pentru 6 metri cubi sau 1.5 tone.

 

Magazine Leroy Merlin Oradea

 

Adresa: Strada Ogorului, nr. 272

 

Program de lucru:


Luni-Sambata 07:00 - 21:00Duminica 09:00 - 20:00

Telefon: 0374 133062

 

 

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord