Catalog de Oferte Dedeman Oradea

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Dedeman

top magazin
Rating: 4.1 / de la 286 voturi

Vizualizaţi 20 pagini cu oferte Expiră peste 24 zile

Cataloagele magazinelor tale preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Dedeman

Dedeman în Oradea informaţii

Istoricul magazinului Dedeman in Oradea

 

Dedeman este un lant de magazine de retail ce comercializeaza materiale de constructii si produse de amenajari interioare care a fost fondat in 1992 de doi antreprenori romani. Dedeman in Oradea a fost deschis in 2016 fiind al 44-lea magazin din reteaua nationala. Magazinul vine cu 480 de locuri de parcare si se intinde pe o suprafata imensa de aproximativ 17 000 metri patrati, spatiu in care oradenii pot sa consulte cele 14 000 de produse puse la raft. Pe langa acestea clientii pot accesa si alte 40 000 de produse doar pe baza de comanda. Dedeman Oradea vine ca rezultat al prospectarii pietei in contextul unei cereri crescute pentru acest tip de produse. Strategia expansionista explica vanzarile Dedeman care au crescut semnificativ pe fondul investitiilor din ultimii ani.

 

Ce produse vinde magazinul Dedeman Oradea?

 

In cele 11 raioane din incinta magazinului Dedeman Oradea gasim game largi de produse destinate constructiilor si amenajarilor casei si gradinii. Oradenii merg la Dedeman sa gaseasca materiale de constructii, diverse instalatii, parchet, gresie si faianta, mobilier sau chiar electronice si electrocasnice. Clientii pot sa consulte un catalog Dedeman direct in magazin sau online care cuprinde oferte valabile pentru luna in curs. Prin promotiile Dedeman din catalog cumparatorii sunt mereu informati despre ofertele cele mai avantajoase. Clientii care doresc sa achizitioneze produse pe baza de comanda au acces la o varietate impresionanta de modele.

Categorii de produse la Dedeman Oradea:

 • Materiale de constructii
 • Instalatii electrice, termice si sanitare
 • Scule si instrumente
 • Obiecte sanitare
 • Gresie si faianta
 • Usi si parchet
 • Materii prime din lemn
 • Mobilier
 • Electronice si electrocasnice
 • Menaj si decoratiuni
 • Consumabile

Exista serviciu de livrare Dedeman in Oradea?

Serviciul de livrare Dedeman se poate accesa prin flota detinuta de companie care poate transporta orice tip de produs in oricare destinatie din tara.

Magazine Dedeman in Oradea

Adresa: Calea Aradului, nr. 87A, 410224, Oradea, jud. Bihor, România

Program de lucru: Luni - Sambata: 08:00 - 21:00

                                           Duminica: 09:00 - 19:00

Telefon: 0234 525 525

Email: [email protected]

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord