Toate magazinele Nissa România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Nissa din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!
i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


NISSA  este o companie de vanzare cu amanuntul din orsul Craiova, Romania, care a fost fondata  in 1993. Brandul NISSA a luat nastere in 1996, urmand ca ulterior sa apara NISSA KIDS, linie dedicata copiilor si OneAfterTheOther linie dedicata accesoriilor. Brandul de moda NISSA este un business romanesc de familie. Reteaua de magazine din Romania cuprinde 16 unitati, 6 in Bucuresti si 9 in marile orase ale tarii. Brandul detine si un magazin online care expune colectiile actuale si cele din sezoane trecute la preturi promotionale in categoria OUTLET. Ziarul Financiar a spus despre NISSA ca este cel mai puternic brand romanesc de fashion din Romania.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord