Toate magazinele Mr. Bricolage România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Mr. Bricolage din ţară
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Magazine Mr. Bricolage în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Istoria Mr.Bricolage incepe in 1964. Un grup de antreprenori francezi au infiintat o asociatie a comerciantilor din sectorul "DIY" acesasta asociacie a lansat marca Mr.Bricolage, azi e deja pe locul trei in Franta in "Do Ii Yourself" si este singura companie care combina locale independente comercianti.In acest moment grupul opereaza pe 3 continente cu pest 500 de magazine. Mr.Bricolage este mandru ca luna de luna 500 000 de client cumpara din aceste magazine. In Romania grupul Francez a ajuns tocmai in Noiembrie 2006 cand sa deschis primul magazin in Bucuresti, al doilea in 2008 in Pitesti si cel de al treilea in Iasi in anul 2010.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord