Catalog cu oferte Lidl Moreni

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Lidl

top magazin
Rating: 3.8 / de la 716 voturi

Catalog Lidl până în data de 01.01.2023

50 pagini cu oferte Expiră peste 30 zile

Catalog Lidl până în data de 11.12.2022

44 pagini cu oferte Expiră peste 9 zile

Catalog Lidl până în data de 04.12.2022

46 pagini cu oferte Expiră peste 2 zile

Catalog Lidl până în data de 01.01.2023

52 pagini cu oferte Expiră peste 30 zile

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Lidl

Lidl în Moreni informaţii

Istoricul magazinelor Lidl Moreni

In Moreni retailerul german detine un magazin pana in prezent. Acesta a primit autorizatia de constructie in 2016.

Planul de expansiune merge mai departe, urmand ca in 2019 sa se deschida un nou magazin Lidl Moreni. Investitia presupune de asemenea si amenajarea de parcari si cai de acces, amplasare de mijloace publicitare, bransamente si imprejmuire.

Informatii produse Lidl Moreni

Lidl este notoriu pe piata romaneasca cu produsele marca proprie precum si cu politicile specifice de promovare. In Lidl Moreni nu lipsesc alimentele proaspete de calitate verificata, urmate de articolele de igiena, imbracaminte, articolele pentru casa si gradina, produse pentru copii si bebelusi precum si seturi de instrumente cu specificuri diverse. Morenarii se pot bucura de varietatea produselor, de preturile bune si de standardele bune de calitate.

Categorii de produse in Lidl Moreni

  • Produse alimentare de baza

  • Produse alimentare proaspete si ambalate

  • Produse cosmetice si de igiena

  • Produse pentru casa si gradina

  • Articole de imbracaminte si incaltaminte

  • Articole copii si bebelusi

  • Instrumente, scule si seturi de ustensile

  • Hrana pentru animale

  • Jucarii

  • Produse pentru vacante si timp liber

 

Catalogul cu oferte Lidl Moreni

Catalogul Lidl Moreni vine cu o gama larga de produse la promotii saptamanale. Varietatea este data si de saptamanile tematica cand Lidl aduce la raft produse specifice pentru o scurta perioada de timp. Toate oferte sunt in limita stocului disponibil. In catalog gasim oferte la produsele alimentare pentru saptamana in curs dar si oferte Lidl saptamana viitoare. Clientii pot astfel sa anticipeze un plan mai bun de cumparaturi. Oferele incep in ziua de joi a saptamanii. Catalogul Lidl Moreni cuprinde si cateva pachete turistice puse la dispozitie de retailer in diverse forme. Ofertele Lidl cuprind si articolele de moda care sunt specifice sezonului.

Serviciile Lidl Moreni

Din lista de servicii disponibile la Lidl Moreni gasim flexibilitate la achitarea cumparaturilor. Lidl permite plata cu cardul bancar, cu tichete de masa, cu carduri tichet sau cu vouchere Lidl. De asemenea gasim in magazin si un calculator de marimi care vine in ajutorul celor care nu isi cunosc bine dimensiunile. Lidl Moreni are si o politica de retur a produselor in baza bonului de cumparaturi. Pe langa toate acestea clientii Lidl pot sa acceseze o linie telefonica de luni pana sambata pentru intrebari si suport.

Magazinele Lidl Moreni

1.Lidl 22 Decembrie 1989, Strada, 6

   Program de lucru: Luni - Sambata: 07:30 - 21:00

                                               Duminica: 08:00 - 20:00

 

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord