Catalog de Oferte Infinity Moldova Nouă

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu Infinity

Rating: 3.9 / de la 13 voturi

Catalog Infinity până în data de 31.10.2020

388 pagini cu oferte Expiră peste 5 zile

Cataloagele magazinelor tale preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de Infinity

Infinity în Moldova Nouă informaţii

Istoricul magazinului Infinity in Moldova Noua

 

Compania Infinity este una dintre primele companii de vanzari directe infiintate in tara noastra cu capital 100% romanesc. A fost creata in 2005 si vine sa deserveasca romanii cu game produse importate si produse autohtone de calitate foarte buna intr-o selectie de game care raspund celor mai variate nevoi. Reprezentatii companiei Infinity in Moldova Noua vin in sprijinul cumparatorilor locali cu suport informational, cataloage noi si disponibilitate pentru solutionarea oricarei dificultati in procesul de cumparare. Prin efortul echipelor teritoriale de reprezentanti cum sunt cei din Moldova Noua vanzarile Infinity au reusit sa consolideze pozitia companiei pe piata in raport cu alte companii de vanzari directe. 

Ce produse vinde magazinul Infinity in Moldova Noua?

 

Produsele Infinity fac parte dintr-un portofoliu variat, o selectie practica de produse uzuale si utile in viata de zi cu zi. Prin intermediul reprezentantului local Infinity la Moldova Noua clientii pot accesa produse ca suplimente alimentare, solutii pentru curatare, game complete de cosmetice, cotiere, genunchiere, deterenti, aerosoli, tacamuri, ustensile si accesorii si tot ce mai poate fi util in casa. In catalogul Infinity online clientii pot sa studeze ofertele si reducerile de pret la fiecare categorie de produse. Un loc aparte il ocupa articolele vestimentare care vin in sute de modele destinate femeilor, barbatilor si copiilor si care au propriul spatiu rezervat online. Catalogul Infinity lunar poate fi rasfoit si prin ajutorul unui reprezentant care poate oferit toata expertiza sa clientilor interesati. Promotiile Infinity vin mereu cu reduceri noi, innoind gamele de produse si actualizand reducerile in fiecare luna. 

Categorii de produse la Infinity Moldova Noua

  • Articole de moda pentru toata familia

  • Alimente si suplimente alimentare

  • Electronice si electrocasnice

  • Ustensile, articole si accesorii de bucatarie

  • Jucarii, rechizite si papetarie

  • Articole de igiena si ingrijirea locuintei

  • Dispositive medicale

  • Cosmetice si produse de ingrijire personala

  • Produse pentru ingrijirea masinii

  • Accesorii diverse

Exista serviciul de livrare Infinity in Moldova Noua?

Comenzile facute pentru produse Infinity in Moldova Noua fie online fie prin intermediul unui reprezentant sunt insotite de serviciul de livrare la domiciliu.
Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord