Catalog cu oferte PEPCO Moinești

Vizualizaţi ofertele şi economisiţi cu PEPCO

Rating: 3.7 / de la 262 voturi
No Catalogs
momentan nu există nici un catalog pentru acest magazin. Vă rugăm să vă uitaţi la alte cataloage din această categorie!

Cataloagele magazinelor preferate

Promoții în alte orașe

Informaţii legate de PEPCO

PEPCO în Moinești informaţii

Istoricul magazinului Pepco in Moinesti

 

Unul din retailerii cu cea mai rapida dezvoltare ai momentului, Pepco, este lider de piata la produsele de discount in Polonia, inregistrand un succes real in Europa Centrala si de Est. In Romania Pepco a deschis prima unitate in 2015, iar reteaua este in continua crestere de atunci depasind in prezent 200 de magazine. Magazinul Pepco de la Moinesti a fost deschis in 2017, eveniment marcat cu o prima serie de reduceri la care au participat multi clienti locali. Magazinul este spatios, amenajat in acelasi format ca si celelalte magazine Pepco din retea. Cifrele de vanzari Pepco sunt mereu in crestere pe fondul dezvoltarii retelei, astfel retailerul este lider de piata si in tara noasta la articolele moda. 

 

Ce produse vinde magazinul Pepco Moinesti?

 

Pe rafturile magazinului Pepco din Moinesti cumparatorii pot gasi varietati de produse marca Pepco la preturi foarte mici. Cele mai cautate produse raman cele din raionul pentru casa dar si articolele de imbracaminte pentru toate varstele. Moinestenii pot gasi la preturi accesibile pijamale, halate, haine casual, accesorii, ustensile, vase si pernute decorative, paturi, cearsafuri, piese mici de mobilier si multe altele. Promotiile Pepco sunt la mare cautare pentru ca vin cu reduceri semnificative pentru varietati de produse. O buna parte din gama articolelor de imbracaminte este cuprinsa in catalogul Pepco ce isi innoieste ofertele in fiecare saptamana. 

 

Categorii de produse la Pepco Moinesti:

  • Haine pentru copii

  • Haine si accesorii pentru adulti

  • Jucarii, rechizite si papetarie

  • Articole pentru ingrijirea bebelusilor

  • Produse utile si decoratiuni pentru casa

  • Produse pentru gradinarit

  • Accesorii diverse

  • Produse specifice sezoniere

Exista serviciul de livrare Pepco in Moinesti?

 

Cumparatorii de la Pepco Moinesti nu dispun de serviciul de livrare la domiciliu, produsele se pot cumpara doar direct din magazin.

 

Magazine Pepco in Moinesti

 

PEPCO - Str. Tudor Vladimirescu nr 239, etaj 1,Moinesti, JudetBacau

Str. Tudor Vladimirescu nr 239, etaj 1,Moinesti, Judetul Bacau, 605400 Moinesti

Program de lucru: 

Luni - Vineri: 08:00 - 19:00

Sambata: 08:00 - 17:00

Duminica: 08:00 - 14:00
Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord