Toate magazinele Mobexpert România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Mobexpert din ţară

Magazine Mobexpert în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Mobexpert este un grup romanesc de mobilier, lider pe piata din Romania si este clasat intre primele 12 companii europene din industria mobilei. In 1993 de Dan Sucu, a creat Mobexpert si afacerea a inceput cu un magazin de vanzare mobilier de export in cadrul magazinului Unirea din Bucuresti. In zilele de azi, reteaua Mobexpert numara 10 hipermagazine si 20 de magazie in Romania, precum si 2 magazine in afara tarii (la Belgrad si Sofia), grupul detinand 9 fabrici de mobila, 6 firme pentru import si 3 firme de servicii. Prima fabrica Mobexpert avea sa se deschida in anul 1994. La inceput au inceput sa produca  doar scaune de birou iar in scurt timp a inceput si productia de canapele si mobilier modern melaminic.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord