Toate magazinele Metro România - Selectează oraşul tău

Harta cu toate magazinele Metro din ţară

Magazine Metro în alte oraşe

i

Aceasta formă cuprinde numele și prenumele tău, e-mail, sex și oraș. Datele vor fi utilizate pentru a-vă trimite regular mailuri personalizate cu promoții detaliate. Ai putea cu ușorință să modifici sau să ștergi datele prezentate de tine prin serările contului tău. Datele vor fi folosite numai în scopurile prestării serviciului calitativ și personalizat. Datele pot fi prezentate numai pe platforme partenere, prin intermediul cărora , noi prestăm serviciul.


Metro Cash & Carry este un retail lider global pe piata in comertul cash & carry si este unul dintre principalii lideri ai comertului Global. Istoria Grupului Metro  a inceaput inca din anul 1964, an in care compania Metro Cash & Carry a fost fondata de catre Otto Beisheim. Metro Cash & Carry are peste 700 magazine in 30 de tari. In Romania Metro a deschis primul magazin in anul 1996, in acest moment sunt deschise 32 magazine in 24 orase din intreaga tara. Din 2012 Metro a lansat magazinul online - Metro Office Direct, prin aceasta lansare Metro a devenit prima companie din domeniul Cash & Carry ce a intrat in zona de vanzari online. In principiu prin magazinul online Metro vinde produse de birotica, papetarie, electronice si electrocasnice, IT, produse pentru curatenie si protocol.

Arată mai mult...

Pentru a asigura calitatea serviciilor, Ofertolino.ro utilizează cookie-uri, unele dintre ele sunt absolut necesare existenţei Ofertolino.ro. Puteți oricând să gestionați cu ușurință cookie-urile din setările browserului. Aflați cum în setări. Aflați cum în setări

Sunt de acord